Ζεόλιθος, ένα ορυκτό… αμέτρητες εφαρμογές!

Τι είναι ο ζεόλιθος; Τι κάνει; Πως δουλεύει; Που χρησιμοποιείται;

Ενημερωθείτε εδώ

Εφαρμογές και αγορά Ελληνικού ζεόλιθου, προϊόντων ζεόλιθου και βιομηχανικών ορυκτών | Zeolife.gr

Η επιχείρησή μας ασχολείται εδώ και 10 χρόνια με την εφαρμογή και την πώληση πιστοποιημένου Ελληνικού φυσικού ζεόλιθου και φυσικού ζεόλιθου Ευρωπαϊκής προέλευσης για όλες τις χρήσεις. Ταυτόχρονα διαθέτουμε πολλά καινοτόμα προϊοντα που έχουν σαν βάση το ζεόλιθο. Από εμάς μπορείτε ακόμα να προμηθευτείτε περλίτη καθώς και Ελληνικό αργιλούχο διατομίτη. Η περιεκτικότητά του ζεόλιθου σε κλινοπτιλόλιθο για γεωργική και κτηνοτροφική χρήση ανέρχεται σε 85% τουλάχιστον και διατίθεται σε διάφορες κοκκομετρίες ανάλογα με τη χρήση του.

Επισκεφτείτε το διαδικτυακό κατάστημα

Ο ζεόλιθος είναι σαν εμάς, γι’ αυτό και καθαρίζει τη γη από τα στοιχεία που την ενοχλούν, για να βοηθήσει την ανάπτυξη της ζωής δίχως εμπόδια, γιατί είναι αποστολή, που είναι στόχος και δεν μπορεί να σταματήσει, γιατί το νερό αγγίζει πάντα τη θάλασσα, για να ενισχύσει το απέραντο γαλάζιο, για να δημιουργηθεί ο επόμενος κόσμος.

-Νίκος Λυγερός

Πρόσφατα νέα και δημοσιεύσεις

 

Alternatives to antibiotics for farm animals

New strategies and commercial products must be developed to improve animal health and performance, based on their safety, efficacy and cost-effectiveness. The aim of this study is to summarize the beneficial effects of currently used alternatives to in-feed antibiotics, i.e. probiotics, prebiotics, organic acids, phytogenic compound sand zeolites on health and growth performance in farm animals (swine, poultry and ruminants)

Δημοσιεύσεις ανά χρήση


Δείτε εδώ όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις