Νέο προϊόν! AquaClean® – Υλικό φίλτρου ενυδρείου με ζεόλιθο

Ένα καινοτόμο, φυσικό προϊόν, βασισμένο στις μοναδικές ιδιότητες του φυσικού ζεόλιθου.

Η απόλυτα φυσική του σύνθεση, εγγυάται την απορρόφηση των διάφορων ουσιών που περιέχονται στο νερό. Λόγω της υψηλής ικανότητας ανταλλαγής ιόντων του ζεόλιθου, τροποποιεί τις χημικές ιδιότητες του νερού, διορθώνοντας τις τιμές του pΗ, τη σκληρότητα και την περιεκτικότητα σε νιτρικά και φωσφορικά άλατα.

Χρησιμοποιώντας το AquaClean®, παρέχετε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον στα ψάρια σας.

Χρησιμοποιώντας το AquaClean®, παρέχετε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον στα ψάρια σας.

Το AquaClean® χρησιμοποιείται ως υλικό για το χημικό φιλτράρισμα νερού σε ενυδρεία, καθώς και ως φίλτρο για διάφορους άλλους τύπους συστημάτων φιλτραρίσματος νερού. Το κύριο χαρακτηριστικό του AquaClean®, είναι η μεγάλη ανταλλαγή ιόντων, χάρη στο βασικό του υλικό, τον φυσικό ζεόλιθο.

Χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία, σε περιπτώσεις όπου το νερό είναι σκληρό, με εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε ιόντα ασβεστίου και μαγνησίου. Συχνά το pH αυτού του νερού είναι σχετικά υψηλό από 7,4 έως 9. Η υψηλή ικανότητα ανταλλαγής ιόντων (τουλάχιστον 150mgeqv/100gr) επιτρέπει τον καθαρισμό του νερού, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, σε σχέση με άλλα φίλτρα.

Είναι κατάλληλο για:

  • Την παροχή βέλτιστου φιλτραρίσματος του νερού σε πυκνοκατοικημένα ενυδρεία.
  • Την βοήθεια των βακτηρίων, απορροφώντας τις ενώσεις αζώτου στο πρώτο στάδιο, μειώνοντας σημαντικά την ποσότητα των νιτρικών.
  • Την μεταφορά ψαριών, παρέχοντας υγιές περιβάλλον για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  • Την μείωση του σχηματισμού επιβλαβών φυκών (Algae)

Μετά τη χρήση του σαν υλικό φίλτρου, το AquaClean®, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρέχει βελτίωση των χαρακτηριστικών του εδάφους για φυτά και τον κήπο. Ο φυσικός ζεόλιθος έχει εξουδετερώσει όλα τα νιτρικά και τα έχει μετατρέψει σε άζωτο, το οποίο διαχειρίζεται με άριστη επιτυχία, στο ριζικό σύστημα των φυτών.

Φυλάσσεται σε ξηρό και καλά αεριζόμενο μέρος.

Μην απορρίπτετε τους σάκους στο αποχετευτικό σύστημα, ο φυσικός ζεόλιθος δεν διαλύεται στο νερό.