Ζεόλιθος έως 0.15 χιλιοστά

Zεόλιθος έως 0.15 χιλιοστά | Zeolife.gr

Ζεόλιθος έως 0.15 χιλιοστά σε μορφή λεπτής πούδρας. Χρησιμοποιείται κυρίως ως πρόσθετη ύλη στις ζωοτροφές. Συσκευασίες: 5, 25 και 1000 κιλών.

Ο ζεόλιθος στην κτηνοτροφία

Ο φυσικός ζεόλιθος είναι ένα οικολογικό ορυκτό προϊόν, χωρίς καμιά χημική κατεργασία. Χρησιμοποιείται ευρέως στην κτηνοτροφία ως εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση προσθετικό διατροφής, στα βοοειδή, στις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, στους χοίρους, στα πουλερικά (κρεατοπαραγωγής & παραγωγής αυγών) και στα αιγοπρόβατα.  Ο ζεόλιθος δεν είναι φάρμακο, δεν αφήνει κανένα κατάλοιπο στα προϊόντα ζωικής προέλευσης και επηρεάζει θετικά τη γευστικότητα παραγόμενων προϊόντων και του κρέατος. Η χρήση του είναι απόλυτα ασφαλής, αφού δεν χωνεύεται ή αφομοιώνεται από τον οργανισμό των ζώων αλλά αποβάλλεται από τα κόπρανα και τα ούρα συμπαρασύροντας όλες τις βλαβερές ουσίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Zεόλιθος έως 0.15 χιλιοστά | Zeolife.gr

Ο ζεόλιθος στο σπίτι

Ο ζεόλιθος έχει την ικανότητα να προκαλεί αισθητή μείωση της δυσοσμίας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης, φροντίζει ώστε να προσλαμβάνει και να αδρανοποιεί ιούς, μύκητες, βακτήρια και αλλεργιογόνα που αιωρούνται στο χώρο μας όπως άλλωστε κάνουν οι ιονιστές χώρου. Τοποθετούμε φυσικό ζεόλιθο σε μορφή χαλικιού ή πούδρας, σε ένα απλό μπολάκι ή πιάτο στον χώρο που παράγονται μυρωδιές από φαγητό, βαψίματα σπιτιού, καπνό τσιγάρου και άλλες άσχημες μυρωδιές. Μετά από λίγη ώρα παρατηρούμε ότι μειώνονται πολύ ως και εξαλείφονται οι μυρωδιές στον χώρο μας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους κλειστούς χώρους όπως αποθήκες, πατάρια, υπόγεια, παπουτσοθήκες, ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες ένδυσης, και σε εργασιακούς χώρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Πιστοποιητικό Ποιότητας BS EN ISO 9001:2008
Πιστοποιητικό Ποιότητας BS EN ISO 14001:2004
Πιστοποιητικό Ποιότητας OHSAS 18001:2007
Πιστοποιητικό Ποιότητας κοκκομετρίας έως 0,8 χιλιοστά
Πιστοποιητικό Επιθεώρησης Ραδιονουκλιδίων 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας (MSDS)
Ορυκτολογική Ανάλυση
Ανάλυση SGS

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΕ

Εκτελεστικός κανονισμός ΕΕ έγκρισης κλινοπτιλολίθου για βιολογική παραγωγή
Εκτελεστικός κανονισμός ΕΕ έγκρισης κλινοπτιλολίθου ως πρόσθετο ζωοτροφών

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ