Το όραμά μας

Οι εξειδικευμένες ιδιότητες του φυσικού ζεόλιθου, τον καθιστούν έναν μοναδικό διαχειριστή περιβάλλοντος καθώς και ένα εξαιρετικό φίλτρο.

Το όραμά μας είναι η διάδοση των αμέτρητων εφαρμογών του ώστε ο φυσικός ζεόλιθος να αποτελέσει το ιδανικό εργαλείο για την αύξηση της παραγωγής και της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων στην Ελλάδα.

Το προφίλ μας

Εμπορευόμαστε και παράγουμε μόνο πιστοποιημένα προϊόντα μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο.

Σκοπός μας είναι η διάδοση των αμέτρητων εφαρμογών του φυσικού ζεόλιθου, στον τομέα της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, του περιβάλλοντος και την ανθρώπινης υγείας.

Οι στόχοι και οι αξίες μας

Αρχή μας, να “μεγαλώνουμε” με σεβασμό και υπευθυνότητα προς τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Στόχος μας, η διάθεση πιστοποιημένου φυσικού ζεόλιθου και προϊόντων φυσικού ζεόλιθου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο με ποιότητα, αποτελεσματικότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Προτεραιότητά μας, η επιχειρησιακή μας ανάπτυξη να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιστημονική έρευνα, την καινοτομία, την πρωτοπορία και την αξιοπιστία.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Η Ζεόλιθος | Διατομίτης | Zeolife.gr είναι μια μικρή προσωπική επιχείρηση που ξεκίνησε με την ενημέρωση και την εφαρμογή του φυσικού ζεόλιθου στην Ελλάδα, τον Δεκέμβριο του 2013. Μετά από 5 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά, διαθέτει αποθήκες στην Νέα Ορεστιάδα και στη Θεσσαλονίκη, από όπου εξυπηρετεί αυθημερόν όλη την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Χρυσοβαλάντης Χατζηγεωργίου

Eνημέρωση & Πωλήσεις

Διαχείριση και επεξεργασία άρθρων και ειδήσεων στον ιστότοπο του Zeolife.gr. Αρχιτέκτονας μηχανικός σε πλήρη ενασχόληση με τον φυσικό ζεόλιθο και τον Ελληνικό αργιλούχο διατομίτη από τον Δεκέμβριο του 2013. Αναζητήστε συμβουλές του και πληροφορίες στο τηλέφωνο 2311-295520

Αφοί Ξάνθη

Αποθήκευση και μεταφορά

Η ΑΦΟΙ ΞΑΝΘΗ Ο.Ε. (XanthisBros G.P.) προσφέρει υπηρεσίες 3rd Party Logistics και Μεταφορών με βασικό της μέλημα την συνεχή παρακολούθηση των ραγδαίων εξελίξεων της αγοράς και την προσαρμοστικότητα της ίδιας στις βιώσιμες ανάγκες των πελατών της.
Κατά συνέπεια, διαθέτει:
- Υπερσύγχρονο ιδιόκτητο Εμπο/κό Κέντρο (LogisticsCenter) στη ΒΙ.ΠΕ. Καλοχωρίου 5.000 m2 σε πλεονεκτική θέση (2χλμ από τον ΟΛΘ-100 m από έξοδο εθνικής οδού).
- Αντισεισμικό σύστημα ραφιών BACK2BACK 3.400 παλετοθέσεων.
- Δίκτυο κέντρων διανομής σε όλη την χερσαία Ελλάδα καλύπτοντας το 100% των περιοχών της.
- Πλήρη στόλο 30 Δ.Χ. μεταφορικών μέσων καλύπτοντας οποιαδήποτε μεταφορική απαίτηση.
- Παραμετροποιημένο - στις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη - πληροφοριακό σύστημα (WMS)
- Συνολικά 12 ανυψωτικά μηχανήματα όλων των ειδών για φορτοεκφόρτωση πατώς τύπου εμπορευμάτων
- Ράμπες 15 θέσεων
- Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης καμερών (24/7/365) και μόνιμο προσωπικό φύλαξης.
- Άρτια ειδικευμένο προσωπικό
Περισσότερα από
10
Χρόνια εμπειρίας
Περισσότεροι από
1200
Συνδρομητές στα Νέα μας
Περισσότεροι από
3500
Ευχαριστημένοι πελάτες
Περισσότερες από
85000
Επισκέψεις σελίδας το χρόνο
1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (5 ψήφοι, μεσος όρος:5.00 από 5)
Loading...