Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του Ζεόλιθος | Zeolife.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματος υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του Ζεόλιθος | Zeolife.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό του κατάστημα είναι τα ακόλουθα:

Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στον ιστότοπο Ζεόλιθος | Zeolife.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας, ένα όνομα χρήστη και ένα password) μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία υπηρεσιών ή προϊόντων.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά υπηρεσιών και προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας) και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή να επικοινωνήσει η μεταφορική εταιρία που θα σας παραδώσει τα προϊόντα μας.

Επικοινωνία μέσω Live Chat ή φόρμας επικοινωνίας e-mail: Κατά την επικοινωνία με το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω live chat ή της φόρμας επικοινωνίας e-mail, τα στοιχεία που συλλέγουμε είναι το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση email, η IP, η ημερομηνία και η ώρα της επικοινωνίας καθώς και το κείμενο που ανταλλάχτηκε κατά την επικοινωνία αυτή. Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και για λόγους ασφάλειας.

Δεδομένα παραστατικού

Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, το ΑΦΜ και τη διεύθυνση της έδρας της.

Σύνδεσμοι

Το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνουν links («δεσμούς») προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.

IP Διευθύνσεις

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στο Ζεόλιθος | Zeolife.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και την ασφάλεια των συναλλαγών.

Cookies

Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα και session: τα μόνιμα cookies παραμένουν στο σκληρό σας δίσκο και αφού τελειώσετε την επίσκεψή σας, μνημονεύοντας μια μεγάλη γκάμα στοιχείων τα οποία χρησιμοποιούνται για την επόμενη επίσκεψη. Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site. Το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούν session cookies: για να μη σας ζητάμε συνεχώς password όταν επισκέπτεστε τις διάφορες σελίδες μας, θα πρέπει να σας αναγνωρίζουμε όταν εισέρχεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Marketing Emails – ηλεκτρονικό κατάστημα:

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα εγγραφεί στα marketing emails του ηλεκτρονικού καταστήματος, για την αποστολή των οποίων η επιχείρηση χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MailChimp. Η εγγραφή του χρήστη μπορεί να γίνει:
α. κατά την παραγγελία κάποιας υπηρεσίας του ηλεκτρονικού καταστήματος
β. κατά τη δημιουργία λογαριασμού στο ηλεκτρονικό κατάστημα
γ. από το ειδικό πεδίο στο τέλος κάθε σελίδας του site του του ηλεκτρονικού καταστήματος
δ. από την σελίδα του Ζεόλιθος | Zeolife.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματος στο Facebook

Κατά την εγγραφή του χρήστη στην λίστα συνδρομητών, η εταιρία μας συλλέγει το ονοματεπώνυμο και το email που παρέχεται από τον χρήστη και το οποίο αποθηκεύεται στο MailChimp (και σε καμία άλλη εφαρμογή), με σκοπό την αποστολή ενημερωτικών emails σχετικά με τις προσφορές και τα νέα του του ηλεκτρονικού καταστήματος. Το email του χρήστη διατηρείται μέσα στην πλατφόρμα του MailChimp έως ότου ο ίδιος επιλέξει να απεγγραφεί από τα marketing emails. Η απεγγραφή μπορεί να γίνει μέσα από οποιοδήποτε email έχει λάβει ο χρήστης και αφού πατήσει το link “Διαγραφή από τη λίστα”/ Unsubscribe ή με την αποστολή ενός μηνύματος στο e-shop@zeolife.gr, με αίτημα τη διαγραφή από τη λίστα συνδρομητών.

Marketing Emails – Ζεόλιθος | Zeolife.gr:

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα εγγραφεί στα ενημερωτικά δελτία του Ζεόλιθος | Zeolife.gr, για την αποστολή των οποίων η επιχείρηση χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MailChimp. Η εγγραφή του χρήστη μπορεί να γίνει από το ειδικό πεδίο στο δεξί μέρος του blog της Ζεόλιθος | Zeolife.gr. Κατά την εγγραφή του χρήστη στη λίστα συνδρομητών, η επιχείρησή μας συλλέγει αποκλειστικά και μόνο το email που παρέχεται από τον χρήστη και το οποίο αποθηκεύεται στο MailChimp, με σκοπό την αποστολή όλων των νέων άρθρων που δημοσιεύονται στο Ζεόλιθος | Zeolife.gr. Το email του χρήστη διατηρείται μέσα στην πλατφόρμα του MailChimp έως ότου ο ίδιος επιλέξει να απεγγραφεί από τα ενημερωτικά emails. Η απεγγραφή μπορεί να γίνει μέσα από οποιοδήποτε email έχει λάβει ο χρήστης και αφού πατήσει το link “Διαγραφή από τη λίστα”/ Unsubscribe ή με την αποστολή ενός μηνύματος στο info@zeolife.gr, με αίτημα τη διαγραφή από τη λίστα συνδρομητών.

Τρίτοι προμηθευτές (third party vendors), συμπεριλαμβανομένης της Google, μπορούν να εμφανίζουν διαφημίσεις του Ζεόλιθος | Zeolife.gr σε ιστοτόπους στο διαδίκτυο. Για το λόγο αυτό, το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και τρίτοι προμηθευτές (third party vendors), συμπεριλαμβανομένης της Google, μπορούν να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωση, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο website του Ζεόλιθος | Zeolife.gr καθώς και για ενέργειες επαναληπτικού marketing (Remarketing). Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τέτοια χρήση των cookies από την Google, εδώ. Μπορείτε, ακόμη, να εξαιρεθείτε από τη χρήση cookies από προμηθευτές τρίτου μέρους με μια επίσκεψη στη σελίδα εξαίρεσης της Πρωτοβουλίας διαφημιστικού δικτύου.

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων

Το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.

Το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί και είναι υποχρεωμένο να προσκομίσει (μετά από εξακρίβωση στοιχείων), αντίγραφο παραστατικού συναλλαγής, σε περίπτωση που κάποιος συναλλασόμενος το ζητήσει, ακόμη κι αν ο τελευταίος δεν είναι ο άμεσος διαχειριστής της τιμολογημένης υπηρεσίας.

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

Το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα και ειδικότερα το τμήμα marketing είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών του.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του Ζεόλιθος | Zeolife.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματος και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα ή και υπηρεσίες, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.). Tα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του Ζεόλιθος | Zeolife.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματος, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμένος σε κάποια υπηρεσία του Ζεόλιθος | Zeolife.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματος τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, την ΕΕΤΤ και το ΙΤΕ, ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Στοιχεία του αρχείου κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια κατά την διαδικασία της ανταλλαγής οποιασδήποτε πληροφορίας με το φυλλομετρητή σας μέσα από την διαδικασία αποστολής δεδομένων με τη χρήση του πρωτόκολλου SSL. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους.

Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά. Η επιχείρησή μας χρησιμοποιεί το πιστοποιητικό RapidSSL, κρυπτογράφησης 256-bit που εκδίδεται από την εταιρία GeoTrust

Μοιραστείτε τη γνώση

Πληροφορίες και αγορά

 25521 12761

Google+ | Ζεόλιθος | Zeolife.gr

Εγγραφείτε στα νέα μας

και λάβετε αυτόματα στην ηλεκτρονική σας αλληλογραφία όλες τις εξελίξεις για το ζεόλιθο.

ΕΓΓΡΑΦΗ