Αγορά ζεόλιθου

Ο καλύτερος τρόπος να αγοράσετε φυσικό ζεόλιθο σε τιμές χονδρικής είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Έτσι μπορούμε να σας συμβουλέψουμε για τη συγκεκριμένη εφαρμογή που επιθυμείτε και να σας καθοδηγήσουμε σε ολοκληρωμένη υλοποίηση με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο συμβουλευτικής και πωλήσεων, Χατζηγεωργίου Χρυσοβαλάντη,

στο τηλέφωνο: 2311 295520

Για άμεση αγορά λιανικής μπορείτε να περιηγηθείτε στο: Hλεκτρονικό μας κατάστημα

Ωράριο λειτουργίας

ΗΜΕΡΑ ΩΡΑΡΙΟ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 09:00 – 17:00

Διαφορετικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην διεύθυνση info@zeolife.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Φόρμα επικοινωνίας

[contact-form-7 id=”11665″ title=”contact”]

[social_buttons style=”hover” facebook=”true” twitter=”true” linkedin=”true” pinterest=”true” google_plus=”true”]

Πληροφορίες

 2311 295520

καθημερινά 09:00-17:00

Εγγραφείτε στα νέα μας

και λάβετε αυτόματα στην ηλεκτρονική σας αλληλογραφία όλες τις εξελίξεις για το ζεόλιθο.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Διαθέσιμα προϊόντα από την επιχείρησή μας

Ελληνικός ζεόλιθος από 0 έως 1 χιλιοστό

Σε μορφή πούδρας. Χρησιμοποιείται για ενσωμάτωση σε καλλιέργειες πολύ μικρής και μικρής κλίμακας όπως φυτώρια και σπορεία και γενικότερα σε εδάφη με ελαφρά σύσταση (αμμώδη).

Ελληνικός ζεόλιθος από 0 έως 2.5 χιλιοστά

Σε μορφή πούδρας και λεπτού χαλικιού. Χρησιμοποιείται για ενσωμάτωση σε καλλιέργειες μικρής κλίμακας, όπως λαχανόκηποι, κληματαριές, κήποι, χλοοτάπητες, γλάστρες και ζαρντινιέρες και γενικότερα σε εδάφη με μέση (πηλώδη) προς ελαφρά σύσταση (αμμώδη).

Ελληνικός ζεόλιθος από 1 έως 2.5 χιλιοστά

Σε μορφή λεπτού χαλικιού. Χρησιμοποιείται για ενσωμάτωση σε καλλιέργειες μικρής κλίμακας, όπως λαχανόκηποι, κληματαριές, κήποι, χλοοτάπητες, γλάστρες και ζαρντινιέρες και γενικότερα σε εδάφη με μέση (πηλώδη) προς βαριά (αργιλώδη) σύσταση. Χρησιμοποιείται και σαν άμμος υγιεινής σε οικόσιτα ζώα.

Ελληνικός ζεόλιθος από 2.5 έως 5 χιλιοστά

Σε μορφή χαλικιού. Χρησιμοποιείται για ενσωμάτωση σε καλλιέργειες μικρής και μεγάλης κλίμακας, όπως χωράφια και δέντρα, για καθαρισμό λημμάτων σε δεξαμενές, σε δάπεδα ενυδρείων και σαν άμμος υγιεινής σε οικόσιτα ζώα.

Φίλτρα νερού με ζεόλιθο

Προστατέψτε την οικογένειά σας κι απολαύστε καθαρό, κρυστάλλινο νερό, με ποιοτικά και πάνω απ’ όλα Ελληνικά φίλτρα νερού.

Περλίτης για αγροτική χρήση – αερισμός και διατήρηση υγρασίας

Ο περλίτης είναι ένα φυσικό, αργιλοπυριτικό ορυκτό, το οποίο παρέχει αερισμό και διατήρηση υγρασίας στις γεωργικές καλλιέργειες.

Απορρυπαντικά και καθαριστικά με τη δύναμη του ζεόλιθου

Η πανίσχυρη δύναμη του ζεόλιθου, ενσωματωμένη σε διάφορα προϊόντα καθαρισμού για το σπίτι και τον επαγγελματία, από την Zeotec Hellas Group

Χειροποίητα σαπούνια με ζεόλιθο MED®

Χειροποίητα σαπούνια με καινοτόμους συνδυασμούς αρωμάτων, αιθέριων ελαίων, βοτάνων και ζεόλιθου MED® για απόλυτη καθαριότητα.

ZeoPet – Φυσικό πρόσθετο απόσμησης λεκάνης γάτας για 30 ημέρες

Φυσικό πρόσθετο απόσμησης λεκάνης γάτας,το οποίο παράγεται από υψηλής ποιότητας φυσικό ζεόλιθο.

Ζεόλιθος για οικιακή χρήση – 5 κιλά

Πιστοποιημένος Ευρωπαϊκός φυσικός ζεόλιθος από 0.8 έως 2.5 χιλιοστά σε μορφή λεπτού χαλικιού. Ιδανικός για: λαχανόκηπους, γλάστρες, ζαρντινιέρες, χλοοτάπητες, αμπέλι, δέντρα.

Ζεόλιθος έως 0.063 χιλιοστά

Σε μορφή πολύ λεπτής πούδρας. Χρησιμοποιείται για ριζοπότισμα στην γεωργία και ως απορρυπαντικό, καθαριστικό και αντιμυκητιακό σε οικιακή και βιομηχανική χρήση.

Ζεόλιθος έως 0.15 χιλιοστά

Σε μορφή λεπτής πούδρας. Χρησιμοποιείται κυρίως ως πρόσθετη ύλη στις ζωοτροφές.

Ζεόλιθος έως 0.8 χιλιοστά

Σε μορφή πούδρας. Χρησιμοποιείται για ενσωμάτωση σε σποροπαραγωγή καθώς και ως πρόσθετη ύλη στις ζωοτροφές.

Ζεόλιθος από 0.8 έως 2.5 χιλιοστά

Σε μορφή λεπτού χαλικιού. Χρησιμοποιείται για ενσωμάτωση μικρής και μεγάλης κλίμακας στη γεωργία, για καθαρισμό λημμάτων σε δεξαμενές, στο δάπεδο διαβίωσης των ζώων και σε φίλτρα ενυδρείων.

Ζεόλιθος από 2.5 έως 5 χιλιοστά

Σε μορφή χαλικιού. Χρησιμοποιείται για ενσωμάτωση μικρής και μεγάλης κλίμακας στη γεωργία, όπως χωράφια και δέντρα, για καθαρισμό λημμάτων σε δεξαμενές, σε δάπεδα ενυδρείων και σαν άμμος υγιεινής σε οικόσιτα ζώα.

Ελληνικός αργιλούχος διατομίτης 20 μικρών

Φυσικό εντομοκτόνο για περιπατητικά έντομα και ακάρεα. Λειτουργεί με μηχανικό τρόπο και προτείνεται από την ευρωπαϊκή ένωση για βιολογική και οικολογική εντομοκτονία.

EcoPlant® – Υγρό, συμπυκνωμένο βελτιωτικό για τη γεωργία

Υγρό διάλυμα ζύμωσης μικροβιακής προέλευσης πλούσιο σε ιχνοστοιχεία όπως σίδηρος, ψευδάργυρος, μαγγάνιο, κοβάλτιο και μέταλλα όπως κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, βιομάζα, βιταμίνες και αμινοξέα.

Ζεόλιθος MED® detox εξαιρετικά λεπτή πούδρα έως 10 μικρά

Για ανθρώπινη χρήση. Εξαιρετικά λεπτή πούδρα φυσικού ζεόλιθου. Η επεξεργασία πραγματοποιείται στην Αυστρία, όπου ο ζεόλιθος μικροϊονίζεται σε εξαιρετικά λεπτό βαθμό και ενεργοποιείται με μια πολύ ιδιαίτερη διαδικασία.

Ζεόλιθος MED® detox εξαιρετικά λεπτή πούδρα έως 10 μικρά – Κάψουλες

Εξαιρετικά λεπτή πούδρα, μικροϊονισμένου, πιστοποιημένου φυσικού ζεόλιθου για ανθρώπινη χρήση. Χάρη στην απλή και πρακτική χρήση τους, οι κάψουλες είναι η ιδανική λύση. Δεν απελευθερώνουν το περιεχόμενο τους μέχρι να φτάσουν το στομάχι, γεγονός που σημαίνει ότι η ικανότητά τους να απορροφούν και να εκκρίνουν βλαβερές ουσίες μπορεί να αρχίσει να λειτουργεί από το κατώτερο πεπτικό σύστημα και μετά.

Ζεόλιθος MED® εξωτερικής χρήσης – Φυσική αποτοξίνωση και καθαρισμός της επιδερμίδας

Ένα μη επεμβατικό ιατρικό προϊόν για εξωτερική χρήση που ενισχύει τη φυσική βιο-ρύθμιση. Μπορεί να απορροφήσει και να αποβάλλει μέσω της έκκρισης, τις επιβλαβείς ουσίες όπως τα ραδιονουκλίδια, την ισταμίνη, το αμμώνιο και κυρίως τα βαρέα μέταλλα όπως τον υδράργυρο, το μόλυβδο και το κάδμιο.

Oδοντόκρεμα με ζεόλιθο MED® – χωρίς φθόριο – 75 ml

Η οδοντόκρεμα με ζεόλιθο MED® έχει δημιουργηθεί βασισμένη σε φυσικές πρώτες ύλες. Ο ζεόλιθος, ένα φυσικό αποτοξινωτικό προϊόν της φύσης, σε συνδυασμό με την ξυλιτόλη απομακρύνει τις μολύνσεις των δοντιών και μειώνει το σχηματισμό πλάκας. Η απαλή γεύση της ξυλιτόλης καθιστά αυτήν την οδοντόκρεμα κατάλληλη και για τα παιδιά. Δεν περιέχει Φθόριο.

τρόποι αποστολής

Αποστέλλουμε (CPT) σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με την χρήση μεταφορικών εταιριών ή εταιριών courier . Μαζί με την οικονομική προσφορά σας προϋπολογίζουμε και τα έξοδα μεταφοράς. Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης μεταφορικής εταιρίας δικής επιλογής. Σε αυτήν την περίπτωση τα προϊόντα μας παραδίδονται στην μεταφορική εταιρία που θα μας υποδείξετε (CPT) ή στο κατάστημά μας (EXW), Κωνσταντινουπόλεως 99, στη Νέα Ορεστιάδα. Ο ζεόλιθος είναι συσκευασμένος σε χάρτινα σακιά των 25 κιλών και αποστέλλεται σε ξύλινες παλέτες (0,90μ πλάτος x 1,10μ μήκος x 1,20μ έως 1,40μ ύψος) προστατευμένος από βροχή.

ποιότητα προϊόντων

Η επιχείρησή μας εμπορεύεται μόνο φυσικό ζεόλιθο, Ευρωπαϊκής προέλευσης. H περιεκτικότητα του σε κλινοπτιλόλιθο για γεωργική και κτηνοτροφική χρήση ανέρχεται σε τουλάχιστον 85%. Ο ζεόλιθος είναι πιστοποιημένος με το ISO 9001:2000 της TUV NORD που αφορά την εξόρυξη, την κατεργασία και την συσκευασία, με αριθμό πιστοποιητικού 44100064706 και συνοδεύεται από πιστοποιημένο φυλάδιο Ευρωπαϊκών τεχνικών προδιαγραφών MSDS sheet.

τρόποι πληρωμής

Στην Zeolife.gr μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:

1. μέσω τραπεζικής κατάθεσης στα παρακάτω στοιχεία:

(Παρακαλούμε σημειώστε στις παρατηρήσεις το ονοματεπώνυμό σας)

τράπεζα: Τράπεζα Πειραιώς
αριθμός λογαριασμού: 5351-071088-371
iban: GR1901723510005351071088371
δικαιούχος: Χρυσοβαλάντης Χατζηγεωργίου
BIC Τράπεζας Πειραιώς: PIRBGRAA (για συναλλαγές εξωτερικού)

ή

τράπεζα: Εθνική Τράπεζα Ελλάδας
αριθμός λογαριασμού: 440/41096270
iban: GR4101104400000044041096270
δικαιούχος: Χρυσοβαλάντης Χατζηγεωργίου

ή

τράπεζα: Alpha Τράπεζα
αριθμός λογαριασμού: 512-002101-047918
iban: GR4801405120512002101047918
δικαιούχος: Χρυσοβαλάντης Χατζηγεωργίου

2. Και με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα μέσω Viva Payments, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 2311 295520.

Για τις παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διατίθενται περισσότεροι τρόποι πληρωμής