Χάρτης ιστότοπου & Οδηγίες χρήσης

Στον ιστότοπό μας θα βρείτε πάρα πολλές πληροφορίες για την χρήση του ζεόλιθου σε όλο τον κόσμο. Ο βασικός κορμός του ιστοτόπου μας αποτελείται από Σελίδες και  Άρθρα & Δημοσιεύσεις.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ / ΣΕΛΙΔΕΣ

Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας, έχουμε διαιρέσει τις Σελίδες σε οκτώ διαφορετικές χρήσεις:

Μέσα από κάθε Σελίδα μπορείτε να διαβάσετε και τα αντίστοιχα Άρθρα & Δημοσιεύσεις για την κάθε χρήση. Φυσικά η ίδια ακριβώς κατηγοριοποίηση ισχύει και σε αυτά όπως βλέπετε στη δεξιά στήλη του κάθε άρθρου ή δημοσίευσης.

ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Από το κεντρικό μενού μπορείτε να περιηγηθείτε κατευθείαν σε όλα τα Άρθρα & Δημοσιεύσεις

ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ

Υπάρχει η δυνατότητα προβολής των επιστημονικών μόνο άρθρων για τις εφαρμογές του ζεόλιθου κάνοντας κλικ στο μενού Διατριβές

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Έχουμε δημιουργήσει επίσης ειδικές λέξεις κλειδιά στη δεξιά στήλη κάθε άρθρου ή δημοσίευσης για να βρείτε μόνο τα άρθρα ή τις δημοσιεύσεις που αναζητείτε.

ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Τέλος, στην περίπτωση που ψάχνετε κάποιο συγκεκριμένο όρο ο οποίος δεν περιλαμβάνεται στις λέξεις κλειδιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο Αναζήτησης με το μεγεθυντικό φακό, επάνω δεξιά.

Συμπληρώστε τον όρο που αναζητείτε κατά προτίμηση με κεφαλαία γράμματα και πατήστε το ENTER.

Για καλύτερα αποτελέσματα μη χρησιμοποιείτε τόνους, διαλυτικά και κόμματα. Επιπλέον κατά την πληκτρολόγηση, με την λειτουργία AutoComplete, προβλέπει το αποτέλεσμα της αναζήτησής σας και εμφανίζει διάφορες προτάσεις. Αν δεν σας ενδιαφέρουν πατήστε απλά το ENTER.

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της πλοήγησής σας στο Ζεόλιθος | Zeolife.gr , μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Από το μενού, επάνω δεξιά, μπορείτε να βρείτε όλα τα Προϊόντα που διαθέτει η επιχείρησή μας. Μέσα σε αυτή την κεντρική σελίδα των προϊόντων μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ στην φωτογραφία του κάθε προϊόντος ξεχωριστά.

ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Ο ιστότοπός μας είναι μεταφρασμένος στην Αγγλική γλώσσα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν το ιστότοπο Zeolite | Zeolife.eu κάνοντας κλικ στο Αγγλικό σημαιάκι, επάνω δεξιά του δευτερεύοντος μενού.