1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (1 ψήφοι, μεσος όρος:4.00 από 5)
Loading...

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκο και το μέλος του Δ.Σ. αυτού κ. Αθανάσιο Λιούτα, είχαν οι κ.κ. Απόστολος Κολίτσας και Μιχάλης Γεωργούλας, αντιπρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας και πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Τρικάλων αντίστοιχα….
Οι κ.κ. Κολίτσας και Γεωργούλας ανέπτυξαν στους επικεφαλής του Επιμελητηρίου τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν, τόσο για την επιχειρηματική δράση, όσο και για τη προστασία του περιβάλλοντος, από τη χρήση του ελληνικού φυσικού ζεόλιθου.
Επίσης συμφωνήσανε ότι η διάθεσή του στο καταναλωτικό κοινό πρέπει να συνοδεύεται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά καταλληλότητας από τους αρμόδιους φορείς, ώστε να επιτευχθούνε τα επιθυμητά αποτελέσματα για κάθε χρήση και χωρίς κίνδυνο για τον άνθρωπο και τα ζώα.
Ο ελληνικός φυσικός ζεόλιθος εξασφαλίζει τη ποιότητα του πόσιμου νερού, χρησιμοποιείται στον καθαρισμό διαφόρων τύπων λυμάτων (αστικά, βιομηχανικά, γεωργικά, ραδιενεργά απόβλητα), βοηθάει στην ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό πολλών υδρόβιων οργανισμών, ρυθμίζει το pH του νερού προς το ουδέτερο, δεσμεύει και απομακρύνει βαρέα μετάλλα και ραδιενεργά νουκλεοτίδια από το έδαφος κ.α..
Όλα αυτά θα αναπτυχθούν λεπτομερώς στις 6 μ.μ. της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, εκεί όπου ο Στρατηγικός Σύμβουλος κ. Νίκος Λυγερός θα είναι ο κεντρικός ομιλητής ημερίδας, που διοργανώνει το ΓΕΩΤΕΕ Κ.Ε. και ο Γεωπονικός Σύλλογος Τρικάλων με θέμα «Το μέλλον μας είναι ο ζεόλιθος. Χρήσεις: Γεωργία-Κτηνοτροφία-Άνθρωπος».

πηγή: http://www.trikalaola.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=34078:ελληνικός-φυσικός-ζεόλιθος-τόνωση-της-οικονομίας-και-προστασία-του-περιβάλλοντος&Itemid=92

Zeolife.gr

Σχετικά με Zeolife.gr

Η επιχείρησή μας ασχολείται με την εφαρμογή και την πώληση πιστοποιημένου φυσικού ζεόλιθου Ευρωπαϊκής προέλευσης και Ελληνικού αργιλούχου διατομίτη. Η περιεκτικότητά του ζεόλιθου σε κλινοπτιλόλιθο για γεωργική και κτηνοτροφική χρήση ανέρχεται σε 85% τουλάχιστον και διατίθεται σε διάφορες κοκκομετρίες ανάλογα με τη χρήση του. Σκοπός μας είναι η διάδοση των αμέτρητων εφαρμογών των φυσικών αυτών αδρανών ορυκτών με αποτέλεσμα την άμεση ωφέλεια από τις ιδιότητές τους, σε τομείς όπως η γεωργία, η κτηνοτροφία, το περιβάλλον και η ανθρώπινη υγεία. Αποστέλλουμε αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη από την αποθήκη μας στη Θεσσαλονίκη και στη Νέα Ορεστιάδα. Διαθέτουμε τιμές χονδρικής και λιανικής πώλησης.

Call Now Button