Η επανάσταση του ζεόλιθου στις βιολογικές καλλιέργειες – Διάλεξη του Νίκου Λυγερού
Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: “Η επανάσταση του ζεόλιθου στις βιολογικές καλλιέργειες”. Περιφερειακή Τεχνική και Γεωργική Σχολή Αμμοχώστου – Αυγόρου.
Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: “Η επανάσταση του ζεόλιθου στις βιολογικές καλλιέργειες”. Περιφερειακή Τεχνική και Γεωργική Σχολή Αμμοχώστου – Αυγόρου.
Η επιχείρησή μας ασχολείται με την εφαρμογή και την πώληση πιστοποιημένου Ελληνικού φυσικού ζεόλιθου και φυσικού ζεόλιθου Ευρωπαϊκής προέλευσης για όλες τις χρήσεις. Από εμάς μπορείτε ακόμα να προμηθευτείτε περλίτη καθώς και Ελληνικό αργιλούχο διατομίτη. Η περιεκτικότητά του ζεόλιθου σε κλινοπτιλόλιθο για γεωργική και κτηνοτροφική χρήση ανέρχεται σε 85% τουλάχιστον και διατίθεται σε διάφορες κοκκομετρίες ανάλογα με τη χρήση του. Σκοπός μας είναι η διάδοση των αμέτρητων εφαρμογών των φυσικών αυτών αδρανών ορυκτών με αποτέλεσμα την άμεση ωφέλεια από τις ιδιότητές τους, σε τομείς όπως η γεωργία, η κτηνοτροφία, το περιβάλλον και η ανθρώπινη υγεία.
Φωτογραφίες από ενσωμάτωση ζεόλιθου στο αστικό περιβάλλον Αλεξανδρούπολης από την ομάδα του Νίκου Λυγερού. 28/07/2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΤΜΗΜΑ Β (Λ-465) Ταχ. ∆/νση : Μεσογείων 119 Ταχ. Κώδικας : 101 92 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες : Κίμων Αλεξίου Τηλ. :2106969320 Fax : 2106969346 Αθήνα, 21 – 10 – 2016 Αρ. Πρωτ.:…
Το ζεόλαδο ως Ελληνική καινοτομία – Ν. Λυγερός Αν κάποιος υπολογίσει πόσα ελαιόλαδα υπάρχουν στον κόσμο και πόσους τόνους αντιπροσωπεύουν, αν σκεφτεί επίσης πόσοι ζεόλιθοι υπάρχουν φυσικοί και συνθετικοί, τότε θα μπορέσει να κατανοήσει την επινόηση του ζεόλαδου και να συνειδητοποιήσει ότι αποτελεί ελληνική καινοτομία σε παγκόσμιο επίπεδο. Αν επιπλέον αξιολογήσει το γεγονός ότι η…
EcoPlant® – Βελτιώστε την παραγωγή σας – Οικολογικό, ακίνδυνο, μη τοξικό προϊόν. Τι είναι; Το EcoPlant® είναι ένα πρωτοποριακό υγρό διάλυμα ζύμωσης μικροβιακής προέλευσης, το οποίο παράγεται μέσω μιας νέας γενιάς μικροβιακής ζύμωσης σε επίπεδο νάνο-βιοτεχνολογίας. Για αυτήν την ζύμωση χρησιμοποιούνται διάφορα σάκχαρα όπως η ζάχαρη, η γλυκόζη, η φρουκτόζη, η γαλακτόζη και η γλυκερίνη….
Η ολοκληρωμένη χρήση του ζεόλιθου στην ελιά, μπορεί να αποδώσει ένα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ανώτατης ποιότητας με “Ισχυρισμό Υγείας”.
Ποια είναι η καλύτερη εποχή ενσωμάτωσης ζεόλιθου σε υπάρχοντα δέντρα; Το συντομότερο δυνατό! Μπορεί να γίνει όποτε οι συνθήκες μας το επιτρέπουν.