Η οδοντόκρεμα με ζεόλιθο MED® έχει δημιουργηθεί βασισμένη σε φυσικές πρώτες ύλες. Ο ζεόλιθος, ένα φυσικό αποτοξινωτικό προϊόν της φύσης, σε συνδυασμό με την ξυλιτόλη απομακρύνει τις μολύνσεις των δοντιών και μειώνει το σχηματισμό πλάκας. Το θετικό αποτέλεσμα εναντίον της τερηδόνας οφείλεται στην αναστολή της ανάπτυξής της που προκαλούν τα βακτηρίδια όπως τα Streptococcus mutans. Επιπλέον, εμποδίζει την προσκόλληση των βακτηρίων της πλάκας στην επιφάνεια των δοντιών.  Η απαλή γεύση της ξυλιτόλης καθιστά αυτήν την οδοντόκρεμα  κατάλληλη και για τα παιδιά.

  • Φυσική αποτελεσματική σύνθεση χωρίς φθόριο
  • Απαλλαγμένη από συνθετικά αρώματα, γεύσεις και συντηρητικά
  • Μειώνει τα βακτήρια της πλάκας, εμποδίζει την τερηδόνα
  • Απαλλαγμένη από νανο-σωματίδια
[social_buttons facebook=”true” twitter=”true” linkedin=”true” pinterest=”true” google_plus=”true”]

Περιεχόμενο και συσκευασία

75 ml οδοντόκρεμα σε πλαστικό σωληνάριο με βιδωτό καπάκι, που παράγεται σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς για καλλυντικά.

Συστατικά

ζεόλιθος, Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Water, Xylitol, Sodium Coco-Sulfate, Xanthan Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Citral, Linalool

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά ηλικίας 6 ετών και κάτω. Κλείνετε πάντα το πακέτο μετά τη χρήση. Αποθηκεύστε το προϊόν σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου. Η ημερομηνία λήξης είναι τυπωμένη στο κάτω μέρος της συσκευασίας. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν μετά την ημερομηνία λήξης.