Επιταχύνει την αιμόσταση, υποστηρίζει την επούλωση των πληγών!

Η Ζεόλιθος MED® Πούδρα κατάλληλη για δερματική χρήση είναι ένα μη επεμβατικό ιατρικό προϊόν για εξωτερική χρήση που ενισχύει τη φυσική βιο-ρύθμιση. Η σύστασή της αποτελείται από το φυσικό ορυκτό κλινοπτιλόλιθο ζεόλιθο, ένα κρυσταλλικό μικροπορώδες ορυκτό ηφαιστειακής προέλευσης, με αναλογία που μπορεί να φτάσει μέχρι και το 100%. Χάρη στη μοριακή του δομή και τις εξαιρετικές ιδιότητες του στην απορρόφηση και ανταλλαγή ιόντων, η Ζεόλιθος MED® Πούδρα κατάλληλη για δερματική χρήση μπορεί να απορροφήσει και να αποβάλλει μέσω της έκκρισης, τις επιβλαβείς ουσίες όπως τα ραδιονουκλίδια, την ισταμίνη, το αμμώνιο και κυρίως τα βαρέα μέταλλα όπως τον υδράργυρο, το μόλυβδο και το κάδμιο.

Αυτό συνεπάγεται ότι η Ζεόλιθος MED® Πούδρα κατάλληλη για δερματική χρήση μπορεί να εφαρμοστεί στο πάσχον δέρμα δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας για την πληγή.

Επίσης, μπορεί να επιταχύνει την αιμόσταση, να μειώσει τους μικροοργανισμούς που εισέρχονται στην πληγή και να υποστηρίξει τη διαδικασία της επούλωσης.

[social_buttons facebook=”true” twitter=”true” linkedin=”true” pinterest=”true” google_plus=”true”]

40 γραμμάριαΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΟΪΟΝ

13,90

Συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑ
Ζεόλιθος MED® εξωτερικής χρήσης – 40 γραμμάρια – Φυσική αποτοξίνωση και καθαρισμός της επιδερμίδας
Ζεόλιθος MED® εξωτερικής χρήσης – 40 γραμμάρια – Φυσική αποτοξίνωση και καθαρισμός της επιδερμίδας

80 γραμμάρια

23,20

Συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑ
Ζεόλιθος MED® εξωτερικής χρήσης – 80 γραμμάρια – Φυσική αποτοξίνωση και καθαρισμός της επιδερμίδας
Ζεόλιθος MED® εξωτερικής χρήσης – 80 γραμμάρια – Φυσική αποτοξίνωση και καθαρισμός της επιδερμίδας

ΤΟΜΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

  • Για την αποτοξίνωση του κατεστραμμένου δέρματος, ιδιαίτερα για αμυχές, ηλιακά εγκαύματα, τσιμπήματα εντόμων, δερματικούς ερεθισμούς.
  • Για την επιτάχυνση της αιμόστασης.
  • Για την πρόληψη της μόλυνσης και την ταχεία επούλωση των πληγών.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

Η Ζεόλιθος Med® Πούδρα κατάλληλη για δερματική χρήση μπορεί να εφαρμοστεί αρκετές φορές την ημέρα επάνω στα πάσχοντα μέρη του σώματος όπως πόδια, πληγές, τραύματα, εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά από τον ιατρό σας. Σε περίπτωση που πρέπει να καλύψετε το τραύμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποστειρωμένες γάζες.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά ηλικίας 6 ετών και κάτω. Κλείνετε πάντα το πακέτο μετά τη χρήση. Αποθηκεύστε το προϊόν σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου. Η ημερομηνία λήξης είναι τυπωμένη στο κάτω μέρος της συσκευασίας. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν μετά την ημερομηνία λήξης.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

  • Ανακατέψτε το προϊόν με νερό για να δημιουργηθεί μια πάστα. Εφαρμόστε στις πληγείσες περιοχές και σκεπάστε με μια κομπρέσα κατά τη διανυκτέρευση.
  • Για την περιποίηση της επιδερμίδας, ανακατέψτε μια πρέζα Ζεόλιθου Med® Πούδρας κατάλληλης για δερματική χρήση με την κρέμα σας και εφαρμόστε κανονικά.
  • Για μάσκες, ανακατέψτε 1 κουταλάκι του γλυκού Ζεόλιθου Med® Πούδρας κατάλληλης για δερματική χρήση με μια μικρή ποσότητα νερού. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα και μετά από 10 με 15 λεπτά ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Κλινοπτιλόλιθος ζεόλιθος

ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ

Το περιεχόμενο και οι συσκευασίες μπορούν να απορριφθούν μαζί με τα οικιακά απορρίμματα. Τα γυάλινα βάζα Violet πρέπει να απορρίπτονται στο πράσινο ανακυκλώσιμο γυαλί (αν διατίθεται).

Νομική σημείωση:

Ως φυσικό προϊόν, ο ζεόλιθος (κλινοπτιλόλιθος) είναι ένα εξαιρετικό δώρο από τη φύση και από νομική άποψη δεν είναι φάρμακο ή ένα συμπλήρωμα διατροφής εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.