Ζεόλιθος MED® – Φυσική Αποτοξίνωση με την απορρόφηση και την αποβολή των: υδράργυρου, μόλυβδου, κάδμιου, αμμώνιου και ισταμίνης

Ο ζεόλιθος MED® είναι ένας φυσικός βιο-ρυθμιστής για ολόκληρη την οικογένεια, κατάλληλος για την πρόληψη και την υποστήριξη της θεραπείας των νόσων που αναφέρονται στους τομείς εφαρμογής. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση και την καταπόνηση του ήπατος όπως και την αποτοξίνωση του εντερικού σωλήνα.

Το προϊόν Ζεόλιθος MED® αποτελείται από φυσικό κλινοπτιλόλιθο, του οποίου  η αναλογία μπορεί να φθάσει μέχρι και 100%. Ο κλινοπτιλόλιθος είναι ένα κρυσταλλικό μικροπορώδες ορυκτό ηφαιστειακής προέλευσης. Ο ζεόλιθος MED® είναι μη πέψιμος και καθώς περνάει μέσα από τον πεπτικό σωλήνα μπορεί να απορροφήσει βλαβερές ουσίες, όπως βαρέα μέταλλα (υδράργυρο, μόλυβδο, κάδμιο), ισταμίνη, αμμώνιο και ραδιονουκλίδια. Ο ζεόλιθος MED® αναστέλλει την ανάπτυξη των pseu-domonas aeruginosa και Escherichia coli, στελέχη βακτηρίων.  Αυτή η επίδραση αναστολής της ανάπτυξης δρα επίσης επί των Staphylococcus aureus βακτηριδίων και των Candida albicans και επί των στελεχών Aspergillus brasil-iensis, εφόσον το προϊόν χρησιμοποιείται την κατάλληλη χρονική περίοδο. Αυτή η εξαιρετική του ιδιότητα, είναι αποτέλεσμα της ικανότητάς του για επιλεκτική ανταλλαγή ιόντων και απορρόφηση. Τα στελέχη στον οργανισμό μειώνονται, ιδίως στο ήπαρ τα νεφρά και τα έντερα, καθώς πολλές επιβλαβείς ουσίες απορροφώνται και αποβάλλονται μέσω του πεπτικού σωλήνα και έτσι δεν φθάνουν στην κυκλοφορία του αίματος.

Ο ζεόλιθος MED® είναι απαλλαγμένος από επιβλαβείς ουσίες και αποβάλλεται με φυσικό τρόπο με τα κόπρανα, διαμέσου των εντέρων, μέσα σε περίπου 24 ώρες και μάλιστα χωρίς την οποιαδήποτε πίεση του μεταβολικού συστήματος.

 • Υψηλής ποιότητας, καθαρά φυσική πούδρα χωρίς πρόσθετα
 • Ενεργοποίηση ζεόλιθου – φυσικός κλινοπτιλόλιθος <10 μm
 • Εξαιρετικά λεπτή μικρονιζέ πούδρα, μέσο μέγεθος σωματιδίων 5 μm
 • Έως 100% κλινοπτιλόλιθος
 • Πολύ υψηλή ικανότητα ανταλλαγής κατιόντων
 • Πολύ καλή αναλογία πυριτίου-αλουμινίου (5,4: 1)
 • Ελεγμένο για επιβλαβείς ουσίες: διοξίνες, φουράνιο, βαρέα μέταλλα, ραδιονουκλίδια
 • Μη-τοξικό, ίνα-free
 • Δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες
 • Η υπερδοσολογία δεν είναι δυνατή

ΣΚΟΠΟΣ

Για την απορρόφηση:

 • Αμμωνίου
 • Βαρέων μετάλλων (υδράργυρος, μόλυβδος, κάδμιο) • Ισταμίνης
  και την πρόληψη της ανάπτυξης των:
 • Βακτηρίων (Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Staphylococcus aureus)
 • Μυκητών (Candida albicans, Aspergillus brasilien- sis)

Ο ζεόλιθος MED® μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανακουφίσει την πίεση στο συκώτι μέσω της αποτοξίνωσης του εντέρικού σωλήνα.

ΤΟΜΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ο Ζεόλιθος MED® μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη και να καταπραΰνει τα συμπτώματα από, π.χ. τις ακόλουθες ασθένειες:

 • αλλεργίες π.χ. πυρετός εκ χόρτου, έμετος, διάρροια, επιπεφυκίτιδα, νευρο-δερματίτιδα, έκζεμα επαφής, κνίδωση, άσθμα
 • δυσανεξίες τροφίμων π.χ. Leaky Gut Σύνδρομο
 • δυσανεξία στην Ισταμίνη π.χ. προβλήματα πέψης, πονοκεφάλους, εξάντληση, ερύθημα, φαγούρα, έκζεμα, προβλήματα αναπνοής, οίδημα
 • ασθένειες του ήπατος π.χ. επαγγελματική εξουθένωση, κατάθλιψη, προβλήματα ύπνου, ηπατίτιδα, λιπαρή ηπατική νόσο, κίρρωση του ήπατος
 • παθήσεις των ανώτερων οργάνων του πεπτικού συστήματος π.χ. λοιμώξεις στο στόμα και το λαιμό, χρόνιες ενοχλήσεις στο στομάχι, καούρα
 • ασθένειες που προκαλούνται από μόλυνση βαρέων μετάλλων π.χ. νευροεκφυλιστικές ασθένειες, ανεκπλήρωτη επιθυμία απόκτησης παιδιών, υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακή αρρυθμία, κατάθλιψη
 • για την ανακούφιση από την καταπόνηση από αντιβιοτικά ή από χημειοθεραπείες.
[social_buttons facebook=”true” twitter=”true” linkedin=”true” pinterest=”true” google_plus=”true”]

Εξαιρετικά λεπτή πούδρα φυσικού ζεόλιθου που εξορύσσεται στη Σλοβακία, σε ένα από τα πιο υψηλής περιεκτικότητας κοιτάσματα στην Ευρώπη. Η επεξεργασία πραγματοποιείται στην Αυστρία, όπου ο ζεόλιθος μικροϊονίζεται σε εξαιρετικά λεπτό βαθμό και ενεργοποιείται με μια πολύ ιδιαίτερη διαδικασία. Ωστόσο η φυσική δομή του κρυσταλλικού πλέγματος παραμένει άθικτη. Ως αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής, αυξάνεται η εσωτερική επιφάνεια του έως 600 τ.μ./gr, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να απορροφήσει περισσότερες επιβλαβείς ουσίες πιο αποτελεσματικά ώστε στη συνέχεια να εκκριθούν με φυσικό τρόπο.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΛΗΨΗΣ

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά από τον θεράποντα ιατρό σας, η διάρκεια της θεραπείας πρέπει να διαρκέσει τουλάχιστον 40 ημέρες, ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Παρακαλούμε ξεκινήστε με μία φορά την ημέρα. Εάν είναι απαραίτητο, η χρήση μπορεί να αυξηθεί σταδιακά σε δύο φορές την ημέρα, με μέγιστη χρήση 3 φορές την ημέρα.

Για χρήση σε παιδιά, συμβουλευτείτε πάντα τον θεράποντα ιατρό σας.

Μπορείτε να αναμίξετε 1/2 κουταλάκι του γλυκού (1g) του ζεόλιθου MED® εξαιρετικά λεπτής πούδρας σε 200 ml νερό, 30 λεπτά πριν ή μετά το φαγητό και να το πιείτε αμέσως. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, αυτό μπορεί να γίνει από 1 έως 3 φορές την ημέρα, με μέγιστη κατανάλωση 3g ημερησίως.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΛΗΨΗΣ

Η συνέπεια της θεραπείας έχει επίδραση στα αποτελέσματά της, η οποία μπορεί να μειωθεί με την παράλειψη λήψης. Επιλέξτε το σωστό χρονικό διάστημα για σας σύμφωνα με τα ακόλουθα. Σύμφωνα με τον Karl Hecht, Dr. med. habil. for Neu- rophysiology em. Prof. for experimental and clinical pathological Physiology at Charité / Humboldt University in Berlin, οι ακόλουθοι χρόνοι συνίστανται για εσωτερική χρήση σε ανθρώπους, σύμφωνα με τη χρονοβιολογία:

 • 6:00 – 8:00
 • 13:00 – 15:00
 • 18:00 – 20:00
 • θεραπεία για τη νύχτα: 22:00

ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Σε περίπτωση λήψης άλλων φαρμάκων πρέπει να τηρηθεί μια περίοδος αναμονής τουλάχιστον 2 ωρών. Αποφύγετε το αλκοόλ, την καφεΐνη ή τα όξινα ποτά και φαγητά όπως γκρέιπφρουτ, πορτοκάλι, λεμόνι και χυμό ανανά.

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να προκύψει δυσκοιλιότητα εάν δεν έχουν καταναλωθεί αρκετά υγρά (1,5 λίτρα ημερησίως). Αυτή η επίδραση εξαρτάται από την δόση και μπορεί να αποφευχθεί με την κατανάλωση αρκετών υγρών ή και τη μείωση της δοσολογίας. Αν προκύψει δυσκοιλιότητα, η πρόσληψη υγρών θα πρέπει να αυξηθεί, η δοσολογία να μειωθεί και όταν είναι απαραίτητο, θα πρέπει να ζητείται η γνώμη του θεράποντα ιατρού σας.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Ο ζεόλιθος MED® δεν είναι φάρμακο ή αντικαταστάτης ενός αντιαλλεργικού φαρμάκου. Προκειμένου να υποστηρίξει την αποτοξίνωση και τη βιο-ρύθμιση πρέπει να εξασφαλιστεί επαρκής πρόσληψη υγρών, τόσο κατά τη λήψη του (0,25 λίτρα νερού) όσο και κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας (ημερήσια πρόσληψη νερού 1,5-3 λίτρα). Εάν βρίσκεστε σε μια ιατρική παθολογική κατάσταση, είστε έγκυος ή γαλουχείτε, παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό σας πριν από τη χρήση του ζεόλιθου MED®. Αυτό ισχύει επίσης για τη χρήση του προϊόντος από τα παιδιά. Το προϊόν δεν πρέπει να εισπνέεται ή να έρχεται σε επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Τερματίστε την εφαρμογή αν παρατηρήσετε μια μη φυσιολογική επίδραση.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά ηλικίας 6 ετών και κάτω. Κλείνετε πάντα το πακέτο μετά τη χρήση. Αποθηκεύστε το προϊόν σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Κλινοπτιλόλιθος ζεόλιθος

ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ

Το περιεχόμενο και οι συσκευασίες μπορούν να απορριφθούν μαζί με τα οικιακά απορρίμματα. Τα γυάλινα βάζα Violet πρέπει να απορρίπτονται στο πράσινο ανακυκλώσιμο γυαλί (αν διατίθεται).

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Zeolith-Bentonit-Versand.de, Owner Marika Müller

Νομική σημείωση:

Ως φυσικό προϊόν, ο ζεόλιθος (κλινοπτιλόλιθος) είναι ένα εξαιρετικό δώρο από τη φύση και από νομικής άποψης στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι φάρμακο ή συμπλήρωμα διατροφής.

60 γραμμάρια

15,90

Συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑΖεόλιθος MED® detox εξαιρετικά λεπτή πούδρα έως 10 μικρά

ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP

120 γραμμάριαΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΟΪΟΝ

29,30

Συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑΖεόλιθος MED® detox εξαιρετικά λεπτή πούδρα έως 10 μικρά

ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP

210 γραμμάρια

47,60

Συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑΖεόλιθος MED® detox εξαιρετικά λεπτή πούδρα έως 10 μικρά

ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *