Χάρη στην απλή και πρακτική χρήση τους, οι κάψουλες είναι η ιδανική λύση. Δεν απελευθερώνουν το περιεχόμενο τους μέχρι να φτάσουν το στομάχι, γεγονός που σημαίνει ότι η ικανότητά τους να απορροφούν και να εκκρίνουν βλαβερές ουσίες μπορεί να αρχίσει να λειτουργεί από το κατώτερο πεπτικό σύστημα και μετά. Το περίβλημα της κάψουλας παράγεται χρησιμοποιώντας μια βάση κυτταρίνης.

Η εξαιρετικά λεπτή σκόνη ζεόλιθου που περιέχεται στις κάψουλες είναι 100% καθαρά φυσική, μεταλλική, ηφαιστειακής προέλευσης, και δεν περιέχει πρόσθετα ή προσμίξεις. Παρά την λεπτή υφή της, η εξαιρετικά λεπτή πούδρα κλινοπτιλόλιθου ζεόλιθου δεν περιέχει νανοσωματίδια. Ο φυσικός κλινοπτιλόλιθος ζεόλιθος είναι μη-οργανικός, μη βιοδιασπώμενος και έχει υψηλή ικανότητα επιλεκτικής απορρόφησης, καθώς λειτουργεί σαν μοριακό κόσκινο, σε σύγκριση με άλλες ουσίες, καθιστώντας τον κατάλληλο για την αποτοξίνωση.

Εξορύσσεται στη Σλοβακία, σε ένα από τα πιο υψηλής περιεκτικότητας κοιτάσματα στην Ευρώπη. Η επεξεργασία πραγματοποιείται στην Αυστρία, όπου ο ζεόλιθος μικροϊονίζεται σε εξαιρετικά λεπτό βαθμό και ενεργοποιείται με μια πολύ ιδιαίτερη διαδικασία. Ωστόσο η φυσική δομή του κρυσταλλικού πλέγματος παραμένει άθικτη. Ως αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής, αυξάνεται η εσωτερική επιφάνεια του έως 600 τ.μ./gr, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να απορροφήσει περισσότερες επιβλαβείς ουσίες πιο αποτελεσματικά ώστε στη συνέχεια να εκκριθούν με φυσικό τρόπο.

 • Υψηλής ποιότητας, καθαρά φυσική πούδρα χωρίς πρόσθετα
 • Ενεργοποίηση ζεόλιθου – φυσικός κλινοπτιλόλιθος <10 μm
 • Εξαιρετικά λεπτή μικρονιζέ πούδρα, μέσο μέγεθος σωματιδίων 5 μm
 • Έως 100% κλινοπτιλόλιθος
 • Πολύ υψηλή ικανότητα ανταλλαγής κατιόντων
 • Πολύ καλή αναλογία πυριτίου-αλουμινίου (5,4: 1)
 • Ελεγμένο για επιβλαβείς ουσίες: διοξίνες, φουράνιο, βαρέα μέταλλα, ραδιονουκλίδια
 • Μη-τοξικό, ίνα-free
 • Δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες
 • Η υπερδοσολογία δεν είναι δυνατή

Ζεόλιθος MED® – Φυσική Αποτοξίνωση με την απορρόφηση και την αποβολή των: υδράργυρου, μόλυβδου, κάδμιου, αμμώνιου και ισταμίνης

Ο ζεόλιθος MED® είναι ένας φυσικός βιο-ρυθμιστής για ολόκληρη την οικογένεια, κατάλληλος για την πρόληψη, τη θεραπεία και την υποστήριξη της θεραπείας των νόσων που αναφέρονται στους τομείς εφαρμογής. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση και την καταπόνηση του ήπατος όπως και την αποτοξίνωση του εντερικού σωλήνα.

Το προϊόν Ζεόλιθος MED® αποτελείται από φυσικό κλινοπτιλόλιθο, ζεόλιθο, του οποίου  η αναλογία μπορεί να φθάσει μέχρι και 100%. Είναι ένα κρυσταλλικό μικροπορώδες ορυκτό ηφαιστειακής προέλευσης. Ο ζεόλιθος MED® είναι μη πέψιμος και όταν είναι αναγκαίο, καθώς περνάει μέσα από τον πεπτικό σωλήνα μπορεί να απορροφήσει βλαβερές ουσίες, όπως βαρέα μέταλλα (υδράργυρο, μόλυβδο, κάδμιο), ισταμίνη, αμμώνιο και ραδιονουκλίδια. Ο ζεόλιθος MED® αναστέλλει την ανάπτυξη των pseu-domonas aeruginosa και Escherichia coli, – στελέχη βακτηρίων.  Αυτή η επίδραση αναστολής της ανάπτυξης δρα επίσης επί των Staphylococcus aureus βακτηριδίων και των Candida albicans και επί των  στελεχών Aspergillus brasil-iensis, εφόσον το προϊόν χρησιμοποιείται για την κατάλληλη χρονική περίοδο. Αυτή η εξαιρετική του ιδιότητα είναι αποτέλεσμα της ικανότητάς του για επιλεκτική ανταλλαγή ιόντων και απορρόφηση. Τα στελέχη στον οργανισμό μειώνονται, ιδίως στο ήπαρ τα νεφρά και τα έντερα, καθώς πολλές επιβλαβείς ουσίες απορροφώνται και αποβάλλονται μέσω του πεπτικού σωλήνα και έτσι δεν φθάνουν στην κυκλοφορία του αίματος.

[social_buttons facebook=”true” twitter=”true” linkedin=”true” pinterest=”true” google_plus=”true”]

200 τεμάχια για 33 ημέρες

31,90

Συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑ

Ζεόλιθος MED® detox εξαιρετικά λεπτή πούδρα έως 10 μικρά - Κάψουλες
Ζεόλιθος MED® detox εξαιρετικά λεπτή πούδρα έως 10 μικρά – Κάψουλες

ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP

600 τεμάχια για 100 ημέρεςΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΟΪΟΝ

79,30

Συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑ

Ζεόλιθος MED® detox εξαιρετικά λεπτή πούδρα έως 10 μικρά – Κάψουλες – 600 τεμάχια
Ζεόλιθος MED® detox εξαιρετικά λεπτή πούδρα έως 10 μικρά – Κάψουλες – 600 τεμάχια

ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP

Ο ζεόλιθος MED®, απαλλαγμένος από επιβλαβείς ουσίες, αποβάλλεται με φυσικό τρόπο με τα κόπρανα, μέσω των εντέρων, μέσα σε περίπου 24 ώρες και μάλιστα χωρίς την οποιαδήποτε πίεση του μεταβολικού συστήματος. Ως εκ τούτου, μπορεί να ληφθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας για θεραπεία, για την υποστήριξη της θεραπείας prophylacti- Cally ή  για σκοπούς ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, κατά τη διάρκεια μιας μεγαλύτερης χρονικής περιόδου.

ΣΚΟΠΟΣ

Για την απορρόφηση:

 • Αμμωνίου
 • Βαρέων μετάλλων (υδράργυρος, μόλυβδος, κάδμιο) • Ισταμίνης
  και την πρόληψη της ανάπτυξης των:
 • Βακτηρίων (Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Staphylococcus aureus)
 • Μυκητών (Candida albicans, Aspergillus brasilien- sis)

Ο ζεόλιθος MED® μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανακουφίσει την πίεση στο συκώτι μέσω της αποτοξίνωσης του εντέρικού σωλήνα.

ΤΟΜΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ο Ζεόλιθος MED® μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη και να καταπραΰνει τα συμπτώματα από, π.χ. τις ακόλουθες ασθένειες:

 • αλλεργίες π.χ. πυρετός εκ χόρτου, έμετος, διάρροια, επιπεφυκίτιδα, νευρο-δερματίτιδα, έκζεμα επαφής, κνίδωση, άσθμα
 • δυσανεξίες τροφίμων π.χ. Leaky Gut Σύνδρομο
 • δυσανεξία στην Ισταμίνη π.χ. προβλήματα πέψης, πονοκεφάλους, εξάντληση, ερύθημα, φαγούρα, έκζεμα, προβλήματα αναπνοής, οίδημα
 • ασθένειες του ήπατος π.χ. επαγγελματική εξουθένωση, κατάθλιψη, προβλήματα ύπνου, ηπατίτιδα, λιπαρή ηπατική νόσο, κίρρωση του ήπατος
 • παθήσεις των ανώτερων οργάνων του πεπτικού συστήματος π.χ. λοιμώξεις στο στόμα και το λαιμό, χρόνιες ενοχλήσεις στο στομάχι, καούρα
 • ασθένειες που προκαλούνται από μόλυνση βαρέων μετάλλων π.χ. νευροεκφυλιστικές ασθένειες, ανεκπλήρωτη επιθυμία απόκτησης παιδιών, υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακή αρρυθμία, κατάθλιψη
 • για την ανακούφιση από την καταπόνηση από αντιβιοτικά ή από χημειοθεραπείες.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΛΗΨΗΣ

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά από τον θεράποντα ιατρό σας, μπορείτε να πάρετε 1 έως 2 κάψουλες Ζεόλιθου MED® κάθε φορά με 200 ml νερό, 30 λεπτά πριν ή μετά το φαγητό.

Ανάλογα με απαιτήσεις σας, αυτό μπορεί να επαναληφθεί από 1 έως 3 φορές την ημέρα, με μέγιστη κατανάλωση 6 κάψουλες την ημέρα.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΛΗΨΗΣ

Η συνέπεια της θεραπείας έχει επίδραση στα αποτελέσματά της, η οποία μπορεί να μειωθεί με την παράλειψη λήψης. Επιλέξτε το σωστό χρονικό διάστημα για σας σύμφωνα με τα ακόλουθα. Σύμφωνα με τον Karl Hecht, Dr. med. habil. for Neu- rophysiology em. Prof. for experimental and clinical pathological Physiology at Charité / Humboldt University in Berlin, οι ακόλουθοι χρόνοι συνίστανται για εσωτερική χρήση σε ανθρώπους, σύμφωνα με τη χρονοβιολογία:

 • 6:00 – 8:00
 • 13:00 – 15:00
 • 18:00 – 20:00
 • θεραπεία για τη νύχτα: 22:00

ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Σε περίπτωση λήψης άλλων φαρμάκων πρέπει να τηρηθεί μια περίοδος αναμονής τουλάχιστον 2 ωρών. Αποφύγετε το αλκοόλ, την καφεΐνη ή τα όξινα ποτά και φαγητά όπως γκρέιπφρουτ, πορτοκάλι, λεμόνι και χυμό ανανά.

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να προκύψει δυσκοιλιότητα εάν δεν έχουν καταναλωθεί αρκετά υγρά. Αυτή η επίδραση εξαρτάται από την δόση και μπορεί να αποφευχθεί με την κατανάλωση αρκετών υγρών ή και τη μείωση της δοσολογίας. Αν προκύψει δυσκοιλιότητα, η πρόσληψη υγρών θα πρέπει να αυξηθεί, η δοσολογία να μειωθεί και όταν είναι απαραίτητο, θα πρέπει να ζητείται η γνώμη του θεράποντα ιατρού σας.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Ο ζεόλιθος MED® δεν είναι φάρμακο ή αντικαταστάτης ενός αντιαλλεργικού φαρμάκου. Προκειμένου να υποστηρίξει την αποτοξίνωση και τη βιο-ρύθμιση πρέπει να εξασφαλιστεί επαρκής πρόσληψη υγρών, τόσο κατά τη λήψη του (0,2 λίτρα νερού) όσο και κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας (ημερήσια πρόσληψη νερού 2-3 λίτρα). Εάν βρίσκεστε σε μια ιατρική παθολογική κατάσταση, είστε έγκυος ή γαλουχείτε, παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό σας πριν από τη χρήση του ζεόλιθου MED®. Αυτό ισχύει επίσης για τη χρήση του προϊόντος από τα παιδιά. Το προϊόν δεν πρέπει να εισπνέεται ή να έρχεται σε επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Τερματίστε την εφαρμογή αν παρατηρήσετε μια μη φυσιολογική επίδραση.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά ηλικίας 6 ετών και κάτω. Κλείνετε πάντα το πακέτο μετά τη χρήση. Αποθηκεύστε το προϊόν σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου. Η ημερομηνία λήξης είναι τυπωμένη στο κάτω μέρος της συσκευασίας. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν μετά την ημερομηνία λήξης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Κλινοπτιλόλιθος ζεόλιθος

ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ

Το περιεχόμενο και οι συσκευασίες μπορούν να απορριφθούν μαζί με τα οικιακά απορρίμματα. Τα γυάλινα βάζα Violet πρέπει να απορρίπτονται στο πράσινο ανακυκλώσιμο γυαλί (αν διατίθεται).

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Zeolith-Bentonit-Versand.de, Owner Marika Müller

Νομική σημείωση:

Ως φυσικό προϊόν, ο ζεόλιθος (κλινοπτιλόλιθος) είναι ένα εξαιρετικό δώρο από τη φύση και από νομικής άποψη δεν είναι ένα φάρμακο ή ένα συμπλήρωμα διατροφής εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *