fbpx Skip to main content
1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (15 ψήφοι, μεσος όρος:5.00 από 5)
Loading...
Πως ο ζεόλιθος μπορεί να βοηθήσει το ήπαρ σας | Zeolife.gr

Πως ο ζεόλιθος μπορεί να βοηθήσει το ήπαρ σας | Zeolife.gr


Πως ο ζεόλιθος μπορεί να βοηθήσει το ήπαρ σας

Όταν το ήπαρ σας “απεργεί”:

Το ήπαρ είναι το βασικό όργανο του μεταβολισμού και της αποτοξίνωσης. Επεξεργάζεται όλα τα θρεπτικά συστατικά όπως την πρωτεΐνη, τους υδατάνθρακες και τα λίπη, παράγει χολή, αποθηκεύει αίμα, σίδηρο και βιταμίνη Κ. Παίζει ρόλο στο σχηματισμό του αίματος κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής περιόδου, έχει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος, διασπά τα ερυθρά αιμοσφαίρια και τις ορμόνες, βοηθά στην πήξη του αίματος, φιλτράρει και απολυμαίνει τις παραγόμενες τοξίνες όπως η αμμωνία, καθώς και τις “ξένες” τοξίνες όπως τα φάρμακα, τις χρωστικές ουσίες, τα συντηρητικά, το αλκοόλ κτλ. Εκτός από την πολλή δουλειά που έχει να κάνει πρέπει και να υπομένει τα αρνητικά συναισθήματα όπως τη θλίψη και το θυμό, αλλά και τον καφέ, τη ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, το αλκοόλ, τα τηγανητά, τα συντηρητικά των τροφών, τις επιπτώσεις του αμαλγάματος, τις περιβαλλοντικές τοξίνες, τα παυσίπονα, την υψηλή αρτηριακή πίεση, τους ρευματισμούς, τα υπνωτικά χάπια, καθώς και όλα τα είδη φαρμάκων… μέχρι να σταματήσει να λειτουργεί σωστά. Οι ενδείξεις του καταπονημένου ήπατος είναι ενοχλητικές και προκαλούν άγχος, κούραση, κόπωση, διαταραχές του ύπνου, προβλήματα στη πέψη, τροφικές δυσανεξίες, δύσκολη εμμηνόπαυση, κατάθλιψη, πόνο στον αυχένα, δυσκαμψία, ασαφή πόνο, προβλήματα στις αρθρώσεις, ηπατική νόσο, ακόμα και οδηγεί σε κίρρωση του ήπατος. Όλα αυτά μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πολύ πιο δύσκολη.

Τι μπορεί να βοηθήσει το ήπαρ;

Πρώτον, το ήπαρ μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του για όσο χρονικό διάστημα είναι σε θέση να το κάνει αφού έχει την απίστευτη ιδιότητα να αναγεννιέται και να αναπλάθεται. Πρέπει να καταστραφεί περισσότερο από τα 2/3 του ηπατικού ιστού για να σταματήσει η λειτουργία του. Πως μπορούμε λοιπόν, να βοηθήσουμε το ήπαρ στις προσπάθειες ανάπλασης του και το βασικότερο πως θα το ανακουφίσουμε; Ευτυχώς σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση η φύση μπορεί να μας δώσει ένα ‘χέρι βοηθείας’.

Το εξαιρετικό φυσικό ορυκτό ζεόλιθος:

Ο κλινοπτιλόλιθος ζεόλιθος (ηφαιστειακό ορυκτό) είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό για τον άνθρωπο και τα ζώα. Λειτουργεί μέσα από το πεπτικό σύστημα χωρίς να απορροφάται από το σώμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να απορροφήσει έναν μεγάλο αριθμό τοξινών, από αμμώνιο μέχρι και βαρέα μέταλλα, όπως ακριβώς κάνει ένα σφουγγάρι. Αυτές οι επιβλαβείς ουσίες για τον οργανισμό μας θα απορροφηθούν και θα αποβληθούν φυσιολογικά, έξω από τον οργανισμό μας πριν καν φτάσουν στο αίμα, με αποτέλεσμα την αποτοξίνωση και τη βελτίωση του μεταβολισμού και του φυσικού αμυντικού συστήματος του οργανισμού.

Τι είναι αυτό που κάνει το ζεόλιθο τόσο σημαντικό για το ήπαρ;

Θα σταματήσετε να επιβαρύνετε το ήπαρ σας κερδίζοντας έναν ήρεμο ύπνο, βελτίωση της πέψης, αύξηση της παραγωγικότητας και της ευημερίας. Τώρα ξέρετε: αξίζει να βοηθήσετε το ήπαρ σας!

Ειδικό βρώσιμο σκεύασμα για τον άνθρωπο.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Zeolife.gr

Η επιχείρησή μας ασχολείται με την εφαρμογή και την πώληση πιστοποιημένου Ελληνικού φυσικού ζεόλιθου και φυσικού ζεόλιθου Ευρωπαϊκής προέλευσης για όλες τις χρήσεις. Από εμάς μπορείτε ακόμα να προμηθευτείτε περλίτη καθώς και Ελληνικό αργιλούχο διατομίτη. Η περιεκτικότητά του ζεόλιθου σε κλινοπτιλόλιθο για γεωργική και κτηνοτροφική χρήση ανέρχεται σε 85% τουλάχιστον και διατίθεται σε διάφορες κοκκομετρίες ανάλογα με τη χρήση του. Σκοπός μας είναι η διάδοση των αμέτρητων εφαρμογών των φυσικών αυτών αδρανών ορυκτών με αποτέλεσμα την άμεση ωφέλεια από τις ιδιότητές τους, σε τομείς όπως η γεωργία, η κτηνοτροφία, το περιβάλλον και η ανθρώπινη υγεία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο