Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε ότι η επιχείρησή μας έχει λάβει επιτυχώς την βεβαίωση της υπουργικής απόφασης ΔΥ8Δ/Γ.Π. ΟΙΚ/1348/2004 για την ορθή πρακτική διανομής και διακίνησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Ταυτόχρονα όλα τα προϊόντα ζεόλιθου ανθρώπινης χρήσης έχουν πιστοποιηθεί και κοινοποιηθεί στον ΕΟΦ ως ιατροτεχνολογικά προϊόντα με Πανευρωπαϊκή πιστοποίηση CE. Αυτή η πιστοποίηση επιβεβαιώνει ότι τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις απαραίτητες ευρωπαϊκές προδιαγραφές υγείας, ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος. Έχει επίσης ξεκινίσει και η αντικατάσταση της ετικέτας με την Ελληνική γλώσσα.

Η πιστοποίηση CE αποτελεί ένδειξη της δέσμευσης μας για ποιότητα και ασφάλεια στον τομέα της υγείας. Είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας, που εργάζεται καθημερινά για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα μας πληρούν τα υψηλότερα διεθνή και Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η επίτευξη αυτής της πιστοποίησης μας επιτρέπει να διανέμουμε τα ιατροτεχνολογικά μας προϊόντα σε ακόμα περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πέραν αυτής, ενισχύοντας την παρουσία μας στη διεθνή αγορά και προσφέροντας τις κορυφαίες λύσεις μας σε ένα ευρύτερο κοινό.

Ευχαριστούμε τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους επαγγελματίες υγείας που μας έχουν εμπιστευτεί και στηρίζουν τη διαδρομή μας προς τη συνεχή βελτίωση και καινοτομία.

Δείτε παρακάτω το πιστοποιητικό.

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *