Δείτε παρακάτω ένα επεξηγηματικό βίντεο για τον τρόπο ενσωμάτωσης νέων δέντρων αμυγδαλιών στο χωριό Αμυγδαλιές των Γρεβενών.
Διαχείριση και επεξεργασία άρθρων και ειδήσεων στον ιστότοπο του Zeolife.gr. Έχει σπουδάσει μηχανικός στο Delft της Ολλαδνίας και βρίσκεται σε πλήρη ενασχόληση με τον Ελληνικό ζεόλιθο από τον Δεκέμβριο του 2013. Αναζητήστε συμβουλές του και πληροφορίες στο τηλέφωνο 2311-295520.
Παρόμοια άρθρα
ζεόλιθος & ζεόλαδο – Ελλάδα & Κύπρος, διάλεξη του Ν. Λυγερού
Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: “Ζεόλιθος & Ζεόλαδο – Ελλάδα Κύπρος”. ΣΤΕΓ, Αίθουσα Αγρό. Ηράκλειο.
Ο ζεόλιθος ως αναπτυξιακή καινοτομία στη γεωργία και την κτηνοτροφία – Νίκος Λυγερός
Ο ζεόλιθος ως αναπτυξιακή καινοτομία στη γεωργία και την κτηνοτροφία Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: “Ο ζεόλιθος ως αναπτυξιακή καινοτομία στη γεωργία και την κτηνοτροφία”. Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, Πολύστυλο Καβάλας. Β’ Μέρος
Ζεόλιθος σε φάρμα με γαϊδούρια στη Σαμοθράκη
Φωτογραφίες από τη χρήση του ζεόλιθου στη διατροφή και στο περιβάλλον γαϊδουριών σε φάρμα στη Χώρα Σαμοθράκης.
Ζεόλιθος και κατσίγαρος – Ν. Λυγερός
Στην παραγωγή του ελαιόλαδου στην Κρήτη, στο επίπεδο του ελαιοτριβείου, έχουμε και παραγωγή κατσίγαρου. Το πρόβλημα είναι ότι ο κατσίγαρος επηρεάζει σημαντικά τις ιδιότητες των εδαφών, παραδείγματος χάρη το pH και την ηλεκτρική αγωγιμότητα. Έτσι τα πετρώματα που εμπεριέχουν ιλλίτη, έναντι των φαινολών που εμπεριέχει ο κατσίγαρος, παρουσιάζουν σημαντική προσροφητική ικανότητα. Γενικότερα, λοιπόν, έχουμε ένα…
Ισχυρισμός υγείας σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, με ζεόλιθο στην καλλιέργεια
Η ολοκληρωμένη χρήση του ζεόλιθου στην ελιά, μπορεί να αποδώσει ένα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ανώτατης ποιότητας με “Ισχυρισμό Υγείας”.