Ανθρώπινη Στρατηγική Ανάπτυξης, διάλεξη του Νίκου Λυγερού στο πολιτιστικό κέντρο Ιερισσού, Χαλκιδική. Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014
Η επιχείρησή μας ασχολείται με την εφαρμογή και την πώληση πιστοποιημένου Ελληνικού φυσικού ζεόλιθου και φυσικού ζεόλιθου Ευρωπαϊκής προέλευσης για όλες τις χρήσεις. Από εμάς μπορείτε ακόμα να προμηθευτείτε περλίτη καθώς και Ελληνικό αργιλούχο διατομίτη. Η περιεκτικότητά του ζεόλιθου σε κλινοπτιλόλιθο για γεωργική και κτηνοτροφική χρήση ανέρχεται σε 85% τουλάχιστον και διατίθεται σε διάφορες κοκκομετρίες ανάλογα με τη χρήση του. Σκοπός μας είναι η διάδοση των αμέτρητων εφαρμογών των φυσικών αυτών αδρανών ορυκτών με αποτέλεσμα την άμεση ωφέλεια από τις ιδιότητές τους, σε τομείς όπως η γεωργία, η κτηνοτροφία, το περιβάλλον και η ανθρώπινη υγεία.
Παρόμοια άρθρα
Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στην εκπομπή “Υπάρχει θέμα”. Start Media Tv.
Δείτε παρακάτω όλη τη συνέντευξη Πηγή: N. Lygeros Official Channel
5ο Master Class Τοποστρατηγικής και Χρονοστρατηγικής. Οθωνοί, 25 – 28 Αυγούστου 2015
5ο Master Class Τοποστρατηγικής και Χρονοστρατηγικής. Οθωνοί, 25 – 28 Αυγούστου 2015
Στρατηγικός ζεόλιθος και ανάπτυξη Αμαρίου. Διάλεξη του Ν. Λυγερού
Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: “Στρατηγικός ζεόλιθος και ανάπτυξη Αμαρίου”. Δημαρχείο Αμαρίου, Κρήτη. Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015.
ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΔΥΟ ΤΟΝΩΝ ΖΕΟΛΙΘΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ ΠΕΠΟΝΙΟΥ(ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΤΥΧΕΡΟ)ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΟΥΖΟΥΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Κ.Ε.111002003
ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΔΥΟ ΤΟΝΩΝ ΖΕΟΛΙΘΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ ΠΕΠΟΝΙΟΥ(ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΤΥΧΕΡΟ)ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΟΥΖΟΥΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Κ.Ε.111002003.
Ο Ζεόλιθος: Η απελευθέρωση από τον κατσίγαρο – Ν. Λυγερός
Αν υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα που μπορεί να λύσει οριστικά ο ζεόλιθος με την εφαρμογή του, είναι το θέμα του κατσίγαρου για τους ελαιοπαραγωγούς. Όσοι δεν γνωρίζουν τη δυσκολία του θέματος λόγω οσμής και τοξικότητας, δεν μπορούν να αντιληφθούν τις πιέσεις ασκούνται πάνω στους ελαιοπαραγωγούς με πάτημα τον κατσίγαρο. Ενώ με τη χρήση του ζεόλιθου…
Ελληνικό κρασί με ζεόλιθο στην καλλιέργεια, στα 20 καλύτερα του κόσμου για το 2023
Κορυφαία διάκριση απέσπασε ένα από τα κρασιά που παράγονται στους ορεινούς αμπελώνες της Ιεράς Μονής Βουτσάς, το οποίο παράγεται με ζεόλιθο στην καλλιέργεια.