Η επιχείρησή μας ασχολείται με την εφαρμογή και την πώληση πιστοποιημένου Ελληνικού φυσικού ζεόλιθου και φυσικού ζεόλιθου Ευρωπαϊκής προέλευσης για όλες τις χρήσεις. Από εμάς μπορείτε ακόμα να προμηθευτείτε περλίτη καθώς και Ελληνικό αργιλούχο διατομίτη. Η περιεκτικότητά του ζεόλιθου σε κλινοπτιλόλιθο για γεωργική και κτηνοτροφική χρήση ανέρχεται σε 85% τουλάχιστον και διατίθεται σε διάφορες κοκκομετρίες ανάλογα με τη χρήση του. Σκοπός μας είναι η διάδοση των αμέτρητων εφαρμογών των φυσικών αυτών αδρανών ορυκτών με αποτέλεσμα την άμεση ωφέλεια από τις ιδιότητές τους, σε τομείς όπως η γεωργία, η κτηνοτροφία, το περιβάλλον και η ανθρώπινη υγεία.
Παρόμοια άρθρα
ζεόλιθος στο κτήμα και οινοποιείο Βλασίδη. Κοιλάνι, Λεμεσός. Νίκος Λυγερός
ζεόλιθος στο κτήμα και οινοποιείο Βλασίδη. Κοιλάνι, Λεμεσός. Νίκος Λυγερός
Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στην εκπομπή του Γ. Σαχίνη ‘Αντιθέσεις’, ΚΡΗΤΗ TV 5/6/15
Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στην εκπομπή του Γ. Σαχίνη ‘Αντιθέσεις’, ΚΡΗΤΗ TV 5/6/15
Η συμβολή του ζεόλιθου στην αντιμετώπιση της ξηρασίας στην αγροτική παραγωγή
Ο ζεόλιθος είναι ένα φυσικό ορυκτό με πορώδη δομή, που μπορεί να απορροφήσει και να συγκρατήσει μεγάλες ποσότητες νερού, λειτουργώντας ως “αποθήκη” υγρασίας στο έδαφος. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιοχές με έντονη ξηρασία, καθώς η προσθήκη ζεόλιθου στο έδαφος βοηθά στη συγκράτηση του νερού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μειώνοντας την ανάγκη για συχνό πότισμα….
Διάλεξη του Ν. Λυγερού: «Ο ζεόλιθος ενάντια στο δάκο»
Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: «Ο ζεόλιθος ενάντια στο δάκο». Πετράλωνα Ολυμπίας του Δήμου Ζαχάρως, κοινοτικό μέγαρο. Κυριακή 6 Ιουλίου 2014.
EcoPlant® – Υγρό, συμπυκνωμένο βελτιωτικό για τη γεωργία
EcoPlant® – Βελτιώστε την παραγωγή σας – Οικολογικό, ακίνδυνο, μη τοξικό προϊόν. Τι είναι; Το EcoPlant® είναι ένα πρωτοποριακό υγρό διάλυμα ζύμωσης μικροβιακής προέλευσης, το οποίο παράγεται μέσω μιας νέας γενιάς μικροβιακής ζύμωσης σε επίπεδο νάνο-βιοτεχνολογίας. Για αυτήν την ζύμωση χρησιμοποιούνται διάφορα σάκχαρα όπως η ζάχαρη, η γλυκόζη, η φρουκτόζη, η γαλακτόζη και η γλυκερίνη….
Η αποτελεσματικότητα του ζεόλιθου στη γεωργία και κτηνοτροφία. Ν. Λυγερός
Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: “Η αποτελεσματικότητα του ζεόλιθου στη γεωργία και κτηνοτροφία”. Αναγεννήσεως Τέρμα-Κάτω Οινόη, Νέα Ορεστιάδα. αφίσα:
