πλυντήρια πιάτων Siemens με ζεόλιθο | ζεόλιθος | Zeolife.gr
πλυντήρια πιάτων Siemens με ζεόλιθο | ζεόλιθος | Zeolife.gr

Zeolith® Αποδοτικό στέγνωμα, αστραφτερή λάμψη.

Εμπνεόμαστε από τη φύση ώστε να κάνουμε όλες τις συσκευές μας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικές. Με τη νέα διαδικασία στεγνώματος Zeolith® στη νέα γενιά των πλυντηρίων πιάτων speedMatic, έχουμε για άλλη μια φορά καινοτομήσει. Το ορυκτό είναι αόρατο στη συσκευή, αλλά τα οφέλη αλάνθαστα. Αυτό οφείλεται στις ιδιότητες αυτού του φυσικού ορυκτού, το οποίο απορροφά την υγρασία και το μετατρέπει σε θερμική ενέργεια, για να στεγνώσει τα πιάτα σας εξαιρετικά γρήγορα και ενεργειακά αποδοτικά.

Με τη μοναδική παγκοσμίως τεχνολογία ζεόλιθου, τα πιάτα σας στεγνώνουν ιδιαίτερα αποδοτικά. Ο ζεόλιθος είναι ένα φυσικό ορυκτό που έχει την ικανότητα να απορροφά την υγρασία χάρη στην ειδική επιφάνειά του και να τη μετατρέπει σε θερμική ενέργεια. Το ορυκτό στη συνέχεια απελευθερώνει αυτήν την ενέργεια, στεγνώνοντας τα πιάτα σας γρήγορα και αποδοτικά. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται στο ελάχιστο η ενεργειακή κατανάλωση.

Ενεργειακή απόδοση Α +++

Τα πλυντήρια πιάτων Siemens speedMatic είναι σαφώς η αποτελεσματικότερη επιλογή, που προσφέρει εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας και νερού. Εξοικονομεί έως και 40% * λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με την κατηγορία ενεργειακής απόδοσης A.

* 37% πιο αποτελεσματικά (0,67 kWh / 13 σερβίτσια) για την SN26V893EU από το ποσοστό που πληρεί τις προϋποθέσεις (1,07 kWh / 13 σερβίτσια) για την ενεργειακή κλάση Α

siemens-home.com

Παρόμοια άρθρα