Η πανίσχυρη δύναμη του ζεόλιθου, ενσωματωμένη σε διάφορα προϊόντα καθαρισμού για το σπίτι και τον επαγγελματία, από την Zeotec Hellas Group
Η πανίσχυρη δύναμη του ζεόλιθου, ενσωματωμένη σε διάφορα προϊόντα καθαρισμού για το σπίτι και τον επαγγελματία, από την Zeotec Hellas Group

Η επιχείρησή μας, στο πλαίσιο προώθησης του ζεόλιθου και των ιδιοτήτων του στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ξεκινάει μια νέα συνεργασία με την Zeotec Hellas Group. H Zeotec Hellas Group παράγει μια μεγάλη γκάμα απορρυπαντικών και καθαριστικών τα οποία βασίζονται κυρίως στις καθαριστικές ιδιότητες του ζεόλιθου.

Όλα τα προϊόντα που παράγονται και διατίθενται, είναι ελληνικά, πιστοποιημένα, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πιστοποιητικά ISO 14001 και ISO 9001, με αποτέλεσμα την σταθερή και εγγυημένη ποιότητά τους. Προτείνονται τόσο για οικιακή, όσο και για επαγγελματική χρήση.

Ο ζεόλιθος ως φυσικό προϊόν είναι αρνητικά φορτισμένο και έχει την ικανότητα υψηλής ιονικής μετατροπής. Λόγω της υψηλά ιονισμένης μετατρεπτικής του ικανότητας και της πορώδους μορφής του, χρησιμοποιείται ως εκπρόσωπος φυσικής καθαριότητας μαζί με τις εξελιγμένες τεχνολογίες στις εργασίες καθαριότητας επιφανειών και επειδή έχει την ιδιότητα απορρόφησης και ελέγχου των ακαθαρσιών είναι η ιδανική λύση για δύσοσμα αέρια, υγρασία, πετροχημικά υλικά, χαμηλού επιπέδου ραδιενεργά υλικά, αμμώνιο, τοξίνες και βαρέα μέταλλα.

Δείτε εδώ όλα τα διαθέσιμα προϊόντα

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *