Η επιχείρησή μας ασχολείται με την εφαρμογή και την πώληση πιστοποιημένου Ελληνικού φυσικού ζεόλιθου και φυσικού ζεόλιθου Ευρωπαϊκής προέλευσης για όλες τις χρήσεις. Από εμάς μπορείτε ακόμα να προμηθευτείτε περλίτη καθώς και Ελληνικό αργιλούχο διατομίτη. Η περιεκτικότητά του ζεόλιθου σε κλινοπτιλόλιθο για γεωργική και κτηνοτροφική χρήση ανέρχεται σε 85% τουλάχιστον και διατίθεται σε διάφορες κοκκομετρίες ανάλογα με τη χρήση του. Σκοπός μας είναι η διάδοση των αμέτρητων εφαρμογών των φυσικών αυτών αδρανών ορυκτών με αποτέλεσμα την άμεση ωφέλεια από τις ιδιότητές τους, σε τομείς όπως η γεωργία, η κτηνοτροφία, το περιβάλλον και η ανθρώπινη υγεία.
Παρόμοια άρθρα
Απάντηση ΥΠΕΚΑ και Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο ερώτημα των Α. Κοντού και Ε. Στυλιανίδη για την αξιοποίηση του ελληνικού ζεόλιθου
Απάντηση ΥΠΕΚΑ και Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο ερώτημα των Α. Κοντού και Ε. Στυλιανίδη για την αξιοποίηση του ελληνικού ζεόλιθου.
Ζεολιθικά λαχανικά, δέντρα και αμπέλια από παραδοσιακούς σπόρους, Νέα Ορεστιάδα, 29-05-2014 [Φωτογραφίες] [Video]
Ζεολιθικά λαχανικά, δέντρα και αμπέλια από παραδοσιακούς σπόρους του Αζορίδη Γρηγόρη στη Νέα Ορεστιάδα, 29-05-2014.
Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα Nemeapress
Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα nemeapress. 15/12/2014
Ανοιχτή πρόσκληση στην ενημέρωση με θέμα: “Ο ζεόλιθος αλλάζει τη ζωή του αγρότη και του κτηνοτρόφου” στον Καναδά Νέας Ορεστιάδας
Ανοιχτή πρόσκληση στην ενημέρωση με θέμα: “Ο ζεόλιθος αλλάζει τη ζωή του αγρότη και του κτηνοτρόφου” στον Καναδά Νέας Ορεστιάδας.
Ζεολιθικό περιβόλι, Βαλμάδα (Ανατολικό Θεσσαλονίκης)
Ρόδια, πιπεριές (κέρατο, Φλωρίνης, καυτερές και για γέμισμα), αγκινάρες, δαμάσκηνα, μελιτζάνες, σταφύλια, καρότα και ντομάτες με ζεόλιθο στην καλλιέργεια.
Ο ζεόλιθος και οι μέλισσες – Ν. Λυγερός
Ενώ ξέρουμε ότι οι μέλισσες είναι ένας δείκτης πολύ σοβαρός για την εξέλιξη των δεδομένων όταν υπάρχει μόλυνση του περιβάλλοντος, δεν εξετάζουμε συστηματικά την ποιότητα που έχει το μέλι και η γύρη. Τώρα άρχισαν να γίνονται έρευνες που αποδεικνύουν ότι η επιβάρυνση που προκαλούν τα φυτοφάρμακα έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην ποιότητα της παραγωγής των μελισσών….

