Ρόδια, πιπεριές (κέρατο, Φλωρίνης, καυτερές και για γέμισμα), αγκινάρες, δαμάσκηνα, μελιτζάνες, σταφύλια, καρότα και ντομάτες με ζεόλιθο στην καλλιέργεια.
Η επιχείρησή μας ασχολείται με την εφαρμογή και την πώληση πιστοποιημένου Ελληνικού φυσικού ζεόλιθου και φυσικού ζεόλιθου Ευρωπαϊκής προέλευσης για όλες τις χρήσεις. Από εμάς μπορείτε ακόμα να προμηθευτείτε περλίτη καθώς και Ελληνικό αργιλούχο διατομίτη. Η περιεκτικότητά του ζεόλιθου σε κλινοπτιλόλιθο για γεωργική και κτηνοτροφική χρήση ανέρχεται σε 85% τουλάχιστον και διατίθεται σε διάφορες κοκκομετρίες ανάλογα με τη χρήση του. Σκοπός μας είναι η διάδοση των αμέτρητων εφαρμογών των φυσικών αυτών αδρανών ορυκτών με αποτέλεσμα την άμεση ωφέλεια από τις ιδιότητές τους, σε τομείς όπως η γεωργία, η κτηνοτροφία, το περιβάλλον και η ανθρώπινη υγεία.
Παρόμοια άρθρα
Ζεόλιθος και κατσίγαρος – Ν. Λυγερός
Στην παραγωγή του ελαιόλαδου στην Κρήτη, στο επίπεδο του ελαιοτριβείου, έχουμε και παραγωγή κατσίγαρου. Το πρόβλημα είναι ότι ο κατσίγαρος επηρεάζει σημαντικά τις ιδιότητες των εδαφών, παραδείγματος χάρη το pH και την ηλεκτρική αγωγιμότητα. Έτσι τα πετρώματα που εμπεριέχουν ιλλίτη, έναντι των φαινολών που εμπεριέχει ο κατσίγαρος, παρουσιάζουν σημαντική προσροφητική ικανότητα. Γενικότερα, λοιπόν, έχουμε ένα…
Αποκάλυψη σοκ: Το παρθένο ιταλικό ελαιόλαδο κάθε άλλο παρά… παρθένο είναι
Τα δέντρα της ουσίας – Ν. Λυγερός
Η επανάσταση του ζεόλιθου στις βιολογικές καλλιέργειες – Διάλεξη του Νίκου Λυγερού
Η επανάσταση του ζεόλιθου στις βιολογικές καλλιέργειες – Διάλεξη του Νίκου Λυγερού Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: “Η επανάσταση του ζεόλιθου στις βιολογικές καλλιέργειες”. Περιφερειακή Τεχνική και Γεωργική Σχολή Αμμοχώστου – Αυγόρου. Φωτογραφίες από τη διάλεξη Πηγή: Έργο Ανθρωπότητας Official Channel N. Lygeros
Ενσωμάτωση ζεόλιθου σε μηλιές – Νίκος Λυγερός. Σάλπη, 15/03/2014
Φωτογραφίες από ενσωμάτωση φυσικού ζεόλιθου κλινοπτιλόλιθου σε δέντρα μηλιές – Νίκος Λυγερός. Σάλπη, 15/03/2014
Καθίζηση τρυγικού οξέος στο κρασί και ζεόλιθοι [Γαλικό κείμενο]
La précipitation de tartre est un phénomène rejeté par le consommateur (dépréciation du goût, formation de lie). La précipitation tartrique demeure le principal problème de dépôts dans les vins. D’où la nécessité de limiter ces précipitations, c’est ce que l’on appelle la stabilisation tartrique. Pourquoi y a-t-il des précipitations tartriques dans le vin ? L’acide…