Η επιχείρησή μας ασχολείται με την εφαρμογή και την πώληση πιστοποιημένου Ελληνικού φυσικού ζεόλιθου και φυσικού ζεόλιθου Ευρωπαϊκής προέλευσης για όλες τις χρήσεις. Από εμάς μπορείτε ακόμα να προμηθευτείτε περλίτη καθώς και Ελληνικό αργιλούχο διατομίτη. Η περιεκτικότητά του ζεόλιθου σε κλινοπτιλόλιθο για γεωργική και κτηνοτροφική χρήση ανέρχεται σε 85% τουλάχιστον και διατίθεται σε διάφορες κοκκομετρίες ανάλογα με τη χρήση του. Σκοπός μας είναι η διάδοση των αμέτρητων εφαρμογών των φυσικών αυτών αδρανών ορυκτών με αποτέλεσμα την άμεση ωφέλεια από τις ιδιότητές τους, σε τομείς όπως η γεωργία, η κτηνοτροφία, το περιβάλλον και η ανθρώπινη υγεία.
Παρόμοια άρθρα
Ο ζεόλιθος και οι μέλισσες – Ν. Λυγερός
Ενώ ξέρουμε ότι οι μέλισσες είναι ένας δείκτης πολύ σοβαρός για την εξέλιξη των δεδομένων όταν υπάρχει μόλυνση του περιβάλλοντος, δεν εξετάζουμε συστηματικά την ποιότητα που έχει το μέλι και η γύρη. Τώρα άρχισαν να γίνονται έρευνες που αποδεικνύουν ότι η επιβάρυνση που προκαλούν τα φυτοφάρμακα έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην ποιότητα της παραγωγής των μελισσών….
Ζεόκτημα – Διάλεξη του Νίκου Λυγερού
Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα “Ζεόκτημα”. Εμπορικό Επιμελητήριο Ξάνθης. 15-3-2014 αφίσα:
Βιολογικά δαμάσκηνα με ζεόλιθο στο Κτήμα Γρυπιώτη, στη Σκόπελο Ν. Μαγνησίας
Φωτογραφίες από βιολογικά δαμάσκηνα με ζεόλιθο στο Κτήμα Γρυπιώτη, στη Σκόπελο Ν. Μαγνησίας από τον ιστότοπο Ζεόλιθος | Zeolife.gr – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947402221
Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα Nemeapress
Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα nemeapress. 15/12/2014
Petmate φίλτρο από ζεόλιθο για λεκάνη υγιεινής οικόσιτων ζώων (Large Zeolite Litter Box Filter)
Ζεολιθικός λαχανόκηπος παραδοσιακών ποικιλιών
Φωτογραφίες από λαχανόκηπο και αμπέλι με ζεόλιθο στην καλλιέργεια, ενσωμάτωση στο έδαφος.