Η επίδραση της διατροφικής χρήσης ενός πλούσιου σε κλινοπτιλόλιθο μίγμα, μόνο του ή σε συνδυασμό με ορισμένα αντιμικροβιακά, σχετικά με την κατάσταση της υγείας και τις αποδόσεις των χοίρων

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (1 ψήφοι, μεσος όρος:5,00 από 5)
Loading...

A field study on the effect of the dietary use of a clinoptilolite-rich tuff, alone or in combination with certain antimicrobials, on the health status and performance of weaned, growing and finishing pigs

D.S. Papaioannou a, C.S. Kyriakis a, C. Alexopoulos b, E.D. Tzika a, Z.S. Polizopoulou c, S.C. Kyriakis a,*

a Clinic of Productive Animal Medicine, School of Veterinary Medicine, Aristotle University of Thessaloniki, 540 06 Thessaloniki, Macedonia, Greece b Clinic of Obstetrics and AI, School of Veterinary Medicine, Aristotle University of Thessaloniki, 540 06 Thessaloniki, Macedonia, Greece c Laboratory of Clinical Diagnosis and Clinical Pathology, School of Veterinary Medicine, Aristotle University of Thessaloniki, 540 06 Thessaloniki, Macedonia, Greece

Η επίδραση της διατροφικής χρήσης ενός πλούσιου σε κλινοπτιλόλιθο μίγμα, μόνο του ή σε συνδυασμό με ορισμένα αντιμικροβιακά, σχετικά με την κατάσταση της υγείας και τις αποδόσεις των χοίρων

Πίνακας απόδοσης αμμωνίας στα ούρα

Αφήστε ένα σχόλιο, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται