Ο ζεόλιθος στην υπηρεσία της αποτοξίνωσης, του αδυνατίσματος και της ομορφιάς | Zeolife.gr
Ο ζεόλιθος στην υπηρεσία της αποτοξίνωσης, του αδυνατίσματος και της ομορφιάς | Zeolife.gr

Ο ζεόλιθος στην υπηρεσία της αποτοξίνωσης, του αδυνατίσματος και της ομορφιάς

Ο ζεόλιθος είναι ένα φυσικό πορώδες υλικό με τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει τον οργανισμό μας από τις τοξίνες, τις ελεύθερες ρίζες, τα βαρέα μέταλλα και όλες τις βλαβερές ουσίες που τον δηλητηριάζουν και μπλοκάρουν τον μεταβολισμό μας, λειτουργώντας έτσι ως ισχυρό αποτοξινωτικό και αντιοξειδωτικό φίλτρο. Αυξάνει την ενέργεια και βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών, βοηθάει τα απαραίτητα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία να συγκρατούνται από τον οργανισμό μας και λειτουργεί σαν φυσικό ισοτονικό, αναπληρώνοντας τα μεταλλικά στοιχεία που χάνουμε από την γυμναστική, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η αίσθηση της ευεξίας και της καλύτερης διάθεσης.

Ο φυσικός ζεόλιθος είναι ο πολύτιμος σύμμαχος μας για ένα αποτελεσματικότερο αδυνάτισμα. Οι δίαιτες που οδηγούν σε γρήγορο αδυνάτισμα προκαλούν μια κατάσταση στον οργανισμό που ονομάζεται τοξίνωση. Σε κανονικές συνθήκες οι λιπόφιλες τοξίνες, όπως οι διοξίνες, που είναι αποθηκευμένες στο λίπος του οργανισμού, απελευθερώνονται και αποβάλλονται αργά, αλλά σταθερά. Αν κάποιος χάσει μεγάλη ποσότητα λίπους απότομα, τότε τεράστιες ποσότητες λιπόφιλων τοξινών απελευθερώνονται στον οργανισμό με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία. Επομένως πριν κάποιος ξεκινήσει την προσπάθειά του για απώλεια βάρους ας φροντίσει να προμηθευτεί με βρώσιμο ζεόλιθο ώστε να αποβάλλονται οι βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό και να αδυνατίσει με ασφάλεια.

Θα το βρείτε σαν φαρμακευτικό συμπλήρωμα διατροφής και θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος στη δίαιτα και τη γυμναστική. Τα ίχνη του ζεόλιθου εξαλείφονται εντελώς από το σώμα μέσα σε 6 με 8 ώρες χωρίς να αφήνει κανένα κατάλοιπο. Δεν έχει καμία γεύση ή οσμή και μπορεί να λαμβάνεται με άδειο στομάχι.

 

Ο φυσικός ζεόλιθος έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα μας και το σώμα μας και μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σαν μάσκα προσώπου και σώματος. Αναμιγνύουμε 2 κουταλάκια του γλυκού ζεόλιθο, σε μορφή λεπτής πούδρας, με λίγο νερό σε ένα φλιτζάνι του καφέ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να δημιουργηθεί λάσπη. Την απλώνουμε είτε στο πρόσωπό μας είτε σε κάποιο σημείο του σώματός μας και την αφήνουμε 20-25 λεπτά να ξεραθεί. Μετά ξεπλενόμαστε καλά με άφθονο νερό για να φύγει όλη η λάσπη. Με αυτόν τον τρόπο ο ζεόλιθος απορροφά από το πρόσωπό μας ή το σώμα μας τις ελεύθερες ρίζες, τις τοξίνες και όλα τα αρνητικά φορτισμένα ιόντα του δέρματος. Με το ξέπλυμα στο τέλος απομακρύνονται όλα τα βλαβερά συστατικά, αφού ο ζεόλιθος τα έχει δεσμεύσει χαρίζοντας φρεσκάδα και καθαρότητα στο δέρμα. Κατάλληλος σε λιπαρές επιδερμίδες, ώριμες επιδερμίδες, ευαίσθητα δέρματα, δερματοπάθειες, στην ανακούφιση της ψωρίασης και των αλλεργιών, στη θεραπεία της ακμής και των εκζεμάτων.

Με τον ίδιο τρόπο, μία μάσκα ζεόλιθου στα πόδια θα ανακουφίσει από το πρήξιμο και την αίσθηση των κουρασμένων ποδιών. Επίσης θα καταπολεμήσει τη μυκητίαση και τα βακτήρια που προκαλούν δυσάρεστες οσμές στα πόδια. Η μάσκα στα χέρια θα ανακουφίσει από το πόνο της αρθρίτιδας.

 

Παρόμοια άρθρα